2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوعرمنم پخمه است لنگه شوهر توعه.

خانواده شوهر منم همچین بلاهایی وحتی بیشتر سر شوهرم میارن واوردن .اوایل ناراحت میشدم به شوهرم میگفتم بیشتر با من لج میکرد وبدتر انجام میداد .

الان دیگه نمیگم .چون به من پول نمیده به خانوادش و‌...میده.

فقط از خدا یه ارزو دارم شوهرم رو از عرش به فرش بیارتتش .

همه ملک .مقام .ثروت .پول که بهش داده رو پس بگیره ایشالا

رفتار و عکس العمل شما چیه

والا موارد این چینی زیاد داشتیم تو دوران نامزدی ولی بعد از ازدواج جمعش کردم

تولد شام برد بیرون نامزد بودیم دریغ از یه هدیه درست وحسابی در صورتیکه کلی خرج رستوران شد مادرشوهر با خنده میگفت گفتم تو این شرایط لازم نیس ببری رستوران گوش نکرد اخه زن تیکه ناحسابی چاقو زیر گلوت نذاشتن شام میپختی میگفتی بیایید خونه!

چترن چتر

هیچی زیاد سخت نگرفتم  اروم اروم پیش بردم

تولدهاشون عین خودشون نخاله میبرم

خواهرشوهرم مجرده واس تولدش درخواست بوت کرده بود گفتم مایی که تازه ازدواج کردیم بما نیومده از این بذل و بخشش ها و خیلی زشته ادمیزاد کادوشم بگه! 200 تومن دادم اکسسوری واسش خریدم

واس جشن تولد برادر زادش یه کادو 200 تومنی!

و بدین ترتیب دستشون میاد که هرجور جلو بیایی میام

واس تولدشم تو خونه میخاستم بگیرم بدون اونا 

خود مادرشوهرم خودشون انداخت منم گفتم مثل پارسال معذور کادو بودید گفتم زحمتتون ندم روم نشد دعوت کنم اوناهم فهمیدن تولد باید درست جلو اومد بهتر از پارسال کادو  اوردن

گفتم بارها ولی ن اینقد محکم و جدی میترسم دزدکی انجام بده

ببین اگه عقدین یه بار محکم بگو بهش و بگو الان عروسی نمی‌کنیم فرصت بده بهش چندماه اگه بازم ادامه بده بلاخره تو از یه جایی میفهمی اینو خب 

ولی چون میگی از اول بوده و فلان اگه ازدواج کردی فووووووق العاده کارت سخته فقط الکی بدون برنامه مخالفت نکن که کارت سخت تر میشه فقط باید شوهرت بره مشاوره یا روانکاو اونا میتونن درستش کنن و بهش بفهمونن اشتباهه چون از اول اینجوری بوده فک میکنه عادیه و تو اگه مخالفت کنی فقط مخالفت تورو میبینه و خوبی های خانواده شو با مهربونی گفتن و قهر و دعوا و اینا درست نمیشه چون میگی از بچگی اینجور بوده من واقعیتش چون حوصله ندارم اگه تو عقد باشه محکم و جدی حرف میزنم یه فرصت میدم دوباره انجام داد جدا میشم چون واقعا صبر ایوب میخواد تا درست بشه ولی اگه ازدواج کردی یه روانکاو کاربلد گیدا کن شوهرتو ببر پیشش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
والا موارد این چینی زیاد داشتیم تو دوران نامزدی ولی بعد از ازدواج جمعش کردمتولد شام برد بیرون نامزد ...

چه خوب شوهرت هیچی نگفت که برا خواهرش بوت بگیری؟! من به بار جاریم تولد پسرش بود منو درست و حسابی دعوت نکرده بود تو عقد بودیم شوهرم اصرار کرد رفتیم اون موقع 2 3 سال پیش 300 تومن ماشین اسباب بازی شوهرم براش گرفت میخواستم یچیز ارزونتر بگم بگیره شوهرم خودش انتخاب کرد گفت اونا قیمتش کمه من عموشم باید هدیه خوب بگیرم 😐

درحالیکه برا تولدم یه لباس آورد که در بهترین حالت ممکن 100 بیشتر نبود تازه جاییکه جاریم هست از اون لباسا زیاد هست 100 دیگه بالاترین قیمتشه..... 

ولی خداروشکر دیگه تولد نگرفتن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
والا موارد این چینی زیاد داشتیم تو دوران نامزدی ولی بعد از ازدواج جمعش کردمتولد شام برد بیرون نامزد ...

ولی میدونی من سال اول عقدم تولدم همه رو دعوت کردم مادرشوهرم نیومد کادو هم هیچی نداد ولی هرسال شوهرم و خواهراش دارن تولد میگیرن کادو میدن تازه پارسال من کیک شونو درست کردم بنظرت اشتباه کردم؟! 

چه عکس العملی بنظرت درسته که متوجه اشتباه شون بشن؟!