2777
2789

خانواده شوهر من چون شوهرم از بچگی کار کرده و کمک خرجش ون بوده و بچه بزرگ بوده و هیچ وقت هیچی ازشون نگرفته و فقط بشون داده فقط ازش انتظار دارن و ازش سو استفاده میکنه ن همشون از پدر مادر و خواهر برادرش گرفته تا جاریام 

تصور کنید تا حدی که برای عروسی و عقدمون شوهرم ی مینیبوس برای همشون دربست برای رفت و برگشت شون کرایه کرده بود

بعد عروسی دعوت شون کردم خونمون جاریم میگفت آقا علی (شوهرم) کرایه ماشینمونو بده میایم

شوهرم خودش عیدا ب مادرش پول میداد عیدی بده بمن و... 

هرجا باهرکدومشون بریم هیچ کدوم حتی تعارف نمیکنن ی جای خرج کنن صفر تاصد خرجا رو باید شوهرم بکنه

قرض میگیرن از شوهرم باید ب زور پس بگیره یا کلا پس نمیدن

اینم بگم از لحاظ مالی از ما ضعیف ترن ولی مرداشون خیییییلی کمتر از شوهرم کار میکنن 

برای بقیه دارن خرج کنن ولی برای ما ن

با همه اینا چون هیچ کس و نداریم هر پنجشنبه میریم خونشون (همشون باهمن) و دوستم دارم برم

نظرتون و صادقانه بگین 

عین شوهر من و خانواده ش 

هیچی چیکار کنم 

بعد ده سال خودش فهمید عقب کشید ازشون

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه جات بودم تو همون دوران عقد سنگامو وا میکندم با شوهرم میگفتم اگه میخواد من زنش بمونم و باهاش برم تو خونه باید همه اینا رو قطع کنه هرچی تا الان داده هرکار مرده مجرد بوده اختیارش دسته خودش ولی از الان دیگه خانواده داره خانواده باید الویت باشن هرموقع خودمون جون گرفتیم نیازهامونو تونستیم تامین کنیم بعدا هرچی خواست بده بهشون بده ولی من باشم میگم حتی قطع ارتباط هم شده بکنیم ولی این رویه قطع بشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

والا شما میگی بچه اوله و بزرگتر شوهر من پسر اخریه 

همیشه این خرج کرده عادت کردن برده سفر رستوران اینور اونور بدعادت شدن

حتی شهربازی هم رفتیم پدر بچه دست تو جیبش نکرد اینکه عموش هس پول داد!

یا تولد میگیرن هدیه 8 میلیونی میندازن گردنش

تو مراسمات ما یه چیز درتس حسابی ازشون ندیدم

پاگشا ظرف جا کیکی نهایت 200 تومنی داد!

کسی تو جمعشون خرج نمیکنه دست تو جیبشون نمیکنه

شوهر من خرج عروسی داداششو داد وبرای مامانش خونه ساخت در حالی که من از خودم کم میذاشتم تا وام این خرجا رو شوهرم پرداخت کنه خودم خونه نداشتم تا مامانش خونه نو داشته باشه شوهرم بالاخره فهمید یکم دیر فهمید اما فهمید همیشه هم میگه من برای رضای خدا کار کردم حتی اگر اونا از این باهام بدتر کنن یه درصد پشیمون نمیشم 

اگر پولدار بود طوری نبود ولی خب خیلی سختمون شد بازم میگم خدایا شکرت راضی ام به رضای تو

اما اگر الان بخواد براشون کاری کنه به شدت برخورد میکنم هرگز اجازه نمیدم