خانواده شوهر من هیچ کدوم مارو پاگشا نکردن چه موقع عقد چه بعد عروسی مون . کادو عروسی مونم سال ۴۰۲ عمه شوهرم یه سکه داد که پولش حدودا پونصد تا ششصد تومن میشدکه واقعا خیلی کمه .الان میخان برا عمه شوهرم تولد بگیرن سوپرایزی .شما بودین می رفتین اگرم می رفتین چقدر کادو می ذاشتین ؟ موندم چیکار کنم اینم بگم عمه شوهرم مجرده وتقریبا ۴۰سالشع
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بنظر من زندگیو باید زندگی کرد سعی کن وایب خوبی از طرف خودت به نمایش بزاری مثلا یه کادو خاطره انگیز با قیمت مناسب حتی کمتر از اونی که عمه داده براش بگیر ولی خاص باشه و خاطره انگیز.. سعی کن دیگران رو شیفته خودت کنی، شوهر، عمه شوهر و غیره ...زندگیو باید زندگی کرد. البته من نمیدونم شما از چه قشر و فرهنگی هستین چون مهمه بعضیارو باید سرسنگین جواب داد.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀