2777
2789
عنوان

دکتر زنان راحت قرص واسه سقط میده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 68 پست
وقتی شوهرت نمیخاد بچه میخای چیکارهمین میشه فردا میگین خسته ام شوهرم اصلا باهامون همکاری نمیکنه برای ...

ای بابا خب چ غلطی کنم الان بچم ضربان داره مشکلی نداره چجوری بکشمش

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چکار کنم اسم دارو نگه یعنی بفهمه ک نمیخام سقط کنم میخام جلو شوهرم طبیعی باشم .. شما چ عوارضی داش ...

برای من گفته بودن نازایی که کلی بالا پایین کردیم و دکتر رفتیم که خدا رو شکر بچه دار شدم

دکترای معمولی هیچوقت اینکارو نمیکننخیالت راحتمیتونی پیش اونایی بری که اسمشون برای درمان ناباروری معر ...

ی دکتری هست همیشه خلوته نمیدونم چرا اما خب دکتر بدیم نیست زود نوبت میده این خوبه بنظرت

ببین اصلا زیربار نرو. چند نفرو دیدم بعد سقط بچه دار نشدن پس فردا همین شوهرت میگه عیب داری و داستان م ...

زیر بار ک نرفتم واسه همین تاپیک زدم دلم میخاد دکتره حسابی بترسونتش ک عوارض داره خدا کنه اینطور باشه

ممنوعه ولش کن محل نذار بچه اول اگه سقط بشه ممکنه نازایی بیاره با گریه سرو ته قضیه رو هم بیار

یکماهه مغزمو خورده میگم بذیم دکتر بلکه بفهمه راهی نداره دیگه

وای چکار کنم اسم دارو نگه یعنی بفهمه ک نمیخام سقط کنم میخام جلو شوهرم طبیعی باشم .. شما چ عوارضی داش ...

شما چه با شوهرت چه تنها که رفتی پیش دکتر بهش بگو شرایط نگهداری نداریم ( اسم شوهرتو نیار ) دکتر با دیدن آزمایش و سونو ببینه که بچه سالمه چیزی نمیده مگر اینکه شوهرت کنه بشه و با پول و زیر میزی دکتر و وسوسه کنه

ی دکتری هست همیشه خلوته نمیدونم چرا اما خب دکتر بدیم نیست زود نوبت میده این خوبه بنظرت

شماره‌شو داری؟؟

زنگ بزن از منشی بپرس

بعدم تاریخچه تماس رو پاک کن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من میخواستم سقط کنم رفتم دکتر انقدر قشنگ دکتره میگفت نی نی خوشگلم با جنین حرف میزد اصلا راضی به قرص ...

من خودم نمیخام از عواقب بدش میترسم دلمم میسوزه اخه شوهرم میگه نه خدا کنه معجزه بشه امشب

ای بابا خب چ غلطی کنم الان بچم ضربان داره مشکلی نداره چجوری بکشمش

ببین بچه خودته اول و آخر خودتی و زندگیت

ولی وقتی شوهرت نخاد به این فکر کن فردا گردن نگیره مسئولیتاشو یا مدام بخاد غر بزنه یا باهات همکاری نکنه چون که نمیخاست اون موقع تویی که عذاب میکشی

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
شما چه با شوهرت چه تنها که رفتی پیش دکتر بهش بگو شرایط نگهداری نداریم ( اسم شوهرتو نیار ) دکتر با دی ...

اقا خب من میخام با همین کنه و زیر میزی دکتره راضی نشه چون مطمینم اگه دکتره بگه سقط نکن و فلان شوهرم پیله میکنه زود راضی نمیشههه