2777
2789
عنوان

جوابتون به همچین خواستگاری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 75 پست
کجاش صحیحه یعنی اول باید از فیل تر خواهر و مادر بگذره؟ اومدیمو هزار سال دیگه هیچ دختری رو نپسندیدند. ...

بله پس چی ، خانواده بسیار بسیار مهم و حیاتی در امر ازدواج ، برادر منم اولین بار که از یه دختر خوشش اومد از من خواست تا برم وضعیتشون ببینم 

هم برای دختر هم برای پسر این مسئله مهمه ، دخترایی که میگن اول با پسر حرف بزنم بعد با خانواده واقعا نمیدونم با چه عقلی تصمیم میگیرن. 

خواهر ایشون کاملا صحیح و محتاطانه رفتار میکنه چون داداشش رو دوست داره ،دومن پسر ها در تشخیص همسر درست اصلا خوب نیستن

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

والا منی که خانوادم مذهبی هستن و کاملا زندگی سنتی داریم اگه مادر خواستگاری به مامانم بگه بیایم خونتون دخترتونو ببینم بهش برمیخوره و همیشه میگه جوونا باید تصمیم بگیرن و پسرتون هم باید باشه ، نمیدونم یه عده چی فکر میکنن راجع پسر خودشون و دختر مردم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرار نیست که دختر پسر همو ببینن برن سر سفره ی عقد که! جلسات بعد خانواده ها هم آشنا میشن.

بحث آشنا شدن نیست! بحث دیدن دختر و پسندیدنش با توجه به ملاک پسر هست که به مادر و خواهرش سپرده! مثلا پسر گفته من موی فر دوست دارم اندام لاغر میخوام و... وقتی مادر و خواهر پسر ببینن خب دختر متفاوت هست از اون چیزی که پسر گفته یا خودشون رد میکنن یا به پسر میگن و پسر میگه ن اون ملاک هام هست و برام مهمه.  به نظرتون خوبه هی جلو برن بعد اون چیزی نباشه که میخواستن و آخرش بگن من ظاهر اينجوری نمیخوام یا به دلم نمیشینه؟!! بحث فقط در مورد ظاهر هست نه اخلاق و ... که با رفت و آمد خانواده مشخص میشه

بله پس چی ، خانواده بسیار بسیار مهم و حیاتی در امر ازدواج ، برادر منم اولین بار که از یه دختر خوشش ا ...

وا چه ربطی داره؟!! اگه فقط بحث خانواده ها هست پس لزومی هم نداره دختر تو اون جلسه حضور داشته باشه ، فقط مادرا باشن! درصورتی که اینجور افراد اصلا به قصد و نیت دیدن دختره میان!! چه عیبی داره وقتی دارن میان پسره هم بیاد که خانواده دختر هم تصمیم بگیرن؟!! 

خیلی حقیرانست قبول همچین شرایطی

حالا اومدیمو قیافه پسره شبیه شمر ذی الجوشن بود چرا اول باید خواهر و مادر سلیطه ی پسر دخترو بپسندند بعد خود پسر بیاد بپسنده پس حق انتخاب خود دختر چی... 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
کسی ک بخواد کل شخصیت ینفر رو بذاره کنار فقط بخاطر اینکه حالت موهاشو دوست نداشته یا رنگ پوستشو دوست ...

ظاهر اتفاقا خیلی مهم هست که به دل دو طرف بشینه بحث ملکه ی زیبایی نیست بحث به دل نشستن هست ممکنه کسی از نظر شما زشت باشه که از نظر کسی دیگه فوق العاده جذاب باشه کاملا سلیقه ای هست! فکر میکنم انقدر جبهه گرفتی شما منظور منو متوجه نمیشی خخخ

بله پس چی ، خانواده بسیار بسیار مهم و حیاتی در امر ازدواج ، برادر منم اولین بار که از یه دختر خوشش ا ...

اگر پسرای شما نمیتونن حتی برای خودشون یک همسر درست و اصولی انتخاب کنن اصلا مرد زندگی نیست چون همش باید چشمش به دهن شما باشه شما تایید بدین باید بزارین برادرتون بزرگ بشه بفهمه از دنیا چی مخواد بعد دست به انتخاب بزنه چون خیانت تو این جور ادما زیاده

پس از این به بعد منم باید قیافه مادر و خواهر و پدر پسر رو بپسندم وگرنه کنسله😌 اصن یه جلسه میذارم هم ...

بهتره منطقی تر صحبت کنی !!!

اون مادر یا خواهر از طرف پسرشون وکیل شدن چیزایی که پسر نمیتونه ببینه اونا ببینن فکر نمی‌کنم خیلی پیچیده باشه!! 

شما هم وقتی پسر اومد آنالیز ش کن خیلی ساده ست! 

شما با همین فرمون برو جلو بحث فایده نداره موفق باشی 

بحث آشنا شدن نیست! بحث دیدن دختر و پسندیدنش با توجه به ملاک پسر هست که به مادر و خواهرش سپرده! مثلا ...

دختری که لاغره یا چاق، بلنده یا کوتاه، سفیده یا سبزه و... با حضور پسر هم میشه تشخیص داد چجوریه!!! مگر اینکه منطور شما ویژگی هایی باشه که پوشش نباشه در حضور پسر ممکن نباشه که همچین پسری که تا این حد ظاهر براش مهمه نباید اصلا راه داد!

ظاهر اتفاقا خیلی مهم هست که به دل دو طرف بشینه بحث ملکه ی زیبایی نیست بحث به دل نشستن هست ممکنه کسی ...

یکم کمتر خخ کن تا متوجه منظور طرف مقابلت بشی. 

شابد ب دل مادر و خواهر پسر ننشست اما ب دل خود پسر نشست. دیگه حوصله ندارم ادامه بدم. بای بای

مگه دوران قاجار به سر می بریم که خانم ها زیر روبند و پوشیه قایم شده باشن که بخوای بری حمام رنگ پوست ...

کی گفت برن حموم لخت بشن؟!!!! 

من دخترهای پوشیده رو گفتم نه دخترهای غیر پوشیده! 

اتفاقا من زیاد دیدم و شنیدم که طرف جزو مراکش بوده موی زنش فر باشه یا مثلا دختری که ملاکش هست شوهرش هیکلی باشه و... و به خاطر همینا جواب رد میدن گویا شما ندیدی!!

کی گفت برن حموم لخت بشن؟!!!! من دخترهای پوشیده رو گفتم نه دخترهای غیر پوشیده! اتفاقا من زیاد دیدم و ...

ببین شما کلا سطحی نگری حتی حرف های منو نفهمیدی عزیزجان، کاش زندگی فقط داشتن موهای فر بود... موفق باشین

کی گفت برن حموم لخت بشن؟!!!! من دخترهای پوشیده رو گفتم نه دخترهای غیر پوشیده! اتفاقا من زیاد دیدم و ...

مردی که بخواد دختر رو به خاطر موی فر یا صاف رد کنه یا اصلا برعکسش دختر بخواد به خاطر این چیزای سطحی رد کنه اهل زندگی نیست

این حرف من نیستا برو از هرمشاوری خواستی بپرس چه مذهبی چه ازین مشاورای مدرن چی میگن بهت

دو طرف حق دارن تا جایی برای ظاهرا طرف مقابلشون ملاک داشته باشن که دیده میشه مثل چاقی یا لاغری ، بلندییا کوتاهی و...

ولی ریزتر از اون حای مشاورا هم میگن اینجور آدما به درد زندگی نمیخورن!