2777
2789
عنوان

درسته که میگن رابطه جنسی علاقه بین زن و مرد و زیاد می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4330 بازدید | 158 پست
کاملا همین جوریه اگر اینجوری نباشه تمام دختر پسرا که میگن ما عاشق طرفمونیم همشون عاشقن اینا کافیه چن ...

عزیزم اینی که میگی درمورد همه صدق نمیکنه. درواقع چیزی که من هم میگم درمورد همه صدق نمیکنه. همه چیز بستگی به آدمها و روحیات و اخلاقیاتشون داره. ولی کلیتی که درمورد عشق وجود داره اینه که عشق قبل از رابطه شکل میگیره. اینو دیگه همه میدونن. هیچکس با برقراری رابطه عاشق نشده، همه اول عاشق شدن بعد تلاش کردن برای رسیدن به رابطه. دیگه یوسف و زلیخا که افسانه نیست

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

تقریبا میشه گفت بله من گرمم به شدت و چون علاقه شدید همسرم رو هم نسبت به این دیدم خیلی بابت تنوع تلاش ...

بنظرم آقایون خانومایی که گرم هستن رو خیلی دوست دارن 

کاش منم اینجور بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر میکنم بیشتر خانمها مشکل دارن خیییلی از خانمها مشکل سردی مزاج دارن خود من هم این مشکلو دارم در ...

میدونستی دلیل سرد مزاجی اکثر خانمها رفتارهای غلط همسرانشون تو رابطه ج هست؟ ینی زن ذاتا سرد نیست ولی وقتی محبتی نبینه، لمس و آغوش بغیر از زمان رابطه نباشه اون زن کم کم سرد میشه 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

اسی جان عزیزم دقیقاً مشکلی که شما دارید مشکل جاری منم هست برادر شوهرم و همسرم ه شدت به خانواده‌شون علاقمندند و البته این علاقه بین خانواده‌شون کاملاً رواج داره ۵ تا خواهر برادند به شدت به هم وابسته 

حالا من وقتی متوجه این موصوع شدم به سبک خودم توازن رو برقرار کردم

اما جاریم شکست خورد

هم همسرم هم برادرشوهرم دوست دارن تند تند به خانوادشون و مادرشون سر بزنن

و البته دوست دارن خانمشون هم کنارشون باشه

جاری بی سیاست من، هم خودش نمیره هم مانع رفتن برادرشوهرم میشه هم به خانواده همسرش بی احترامی میکته که اینها چه خبرشونه؟ چرا هر روز به تو زنگ میزنن و این باعث اختلاف شدیدترشون میشه

من با همسرم هر دفعه نمیرم اما حتما یک خوراکی یا میوه ای که دوست دارن به همسرم میدم براشون ببره یا به همسرم تاکید می‌کنم مراقب پول مادرشون باشن و گاهی به حسابشون پول بزنن. خب اینطوری همسرم میگه خانمم قلبا خانوادمون دوست داره اما اینکه همراهم نمیاد دلایل خودشو داره

اما برادرشوهرم، حتی اگه جاریم مریض سخت هم باشه میگه این خوشش نمیاد با خانواده من رفت و آمد کته

ببین

شاید تلخ باشه اما زندگی سیاسته.باید قلق همسرتون هم دستتون بیاد

درباره اینکه میگین رابطه رو حذف میکته، هر وقت دوباره اومد سراغتون شما کاملا حین رابطه منفعل باشین و حرکت و صدای خاصی ندین که نشانه تحریکتون باشه

اگه همسرتون شاکی شد بگین که این رابطه است یعنی یک جریان دو طرفه. نمیشه که فقط مدیریتش دست شما باشه

چون یک وقفه افتاده کمی احساس سردی میکنم

دو سری بعد چنان حرکات گرم و آتشین از خودتون بروز بدین که متوجه فرقش بشه. کاملا تفاوت گرمی و سردیتون بشه

عزیزم یکی از دلایل اصلی و مهم ازدواج همین نیاز جنسی هست ، وگرنه واقعا خیلی ببخشید کله مرده رو خ.ر گاز نگرفته کا تو این گرونی یکی دوتا نون خورم به خودش اضافه کنه ! 

و اینو بدون مردی که رابطه جنسی براش مهمه و اصطلاحا طبعش گرمه (منظورم این نیست روزی چند بار ) واقعا از زنی که بدقلقی میکنه واسه رابطه ، زده میشه بمرور

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
بنظرم آقایون خانومایی که گرم هستن رو خیلی دوست دارن کاش منم اینجور بودم

کاش مثلا پیش یه مشاور بری که درمان بشه... یسری مواد خوراکی هم تاثیر دارن

مشکلتم مولا حین رابطه حل کن با همسرت صحبت کن که من از فلان کار خیلی خوشم میاد مثلا اول فلان حرکتو انجام بده که گرم بشی یا فلان کارو نکن حسم میپره اینجوری یکم علاقه مند میشی

عزیزم اینی که میگی درمورد همه صدق نمیکنه. درواقع چیزی که من هم میگم درمورد همه صدق نمیکنه. همه چیز ب ...

من حرفتو قبول دارم اما وقتی عاشق طرف میشی به چه چیز خیلی فکر میکنی؟به س ک س باهاش اینو قبول داری؟

این تاپیک بنظرم چقدر مفید هست 

و چقدر کاربرهای خوبی هستن که توضیح میدم و راهنمایی میکنن!!و چقدر خوب حرف میرنن

بنظرم بزرگترین مشکل زوج ها همین یه مورد هست !!!!!که هیچوقت هم در موردش صحبت نمیشه !!

یا نی نی یار رو تگ میکنن،،،یا هی میگن هییس زشته !!

هنوز سک س تراپیست تو همه جا نیفتاده ،،،و بنظرم اینجور تاپیک ها خیلی هم هم مفید هستن اگه به حاشیه نرن

من فکر می کنم رابطه برای برطرف شدن نیاز آنی هستش بعدش مرد همون مرده و زن همون زن

با همسر بله ولی با غریبه نه چون عامل نفرت و جدایی و بد بینی نسبت به زن میشه اینو هرگز فراموش نکن گلم

نه اینجوری ولی مثلا تو ماشین هر جا مهمون بریم اونجا😂اگ موندکار باشبم یکبارم رفته بودیم لباس بخریم د ...

وای اصلا نمی تونم تحمل کنم چون خودم سردم و از رابطه زیاد فراری ،رابطه هفته ای یکبار

اسی جان عزیزم دقیقاً مشکلی که شما دارید مشکل جاری منم هست برادر شوهرم و همسرم ه شدت به خانواده‌شون ع ...

کاملااااااا با حرفتون موافقم 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....