2777
2789
عنوان

سوراخ قلب و رگ اضافه قلب نوزادم😞

135 بازدید | 21 پست

کسی بوده از بدو تولد متوجه سوراخ قلب و رگ اضافه توی قلب نوزادش شده باشه؟؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روزی به هدف هام میرسم ☺💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه تو سونو اینا مشخص نمیشه؟

سونو آناتولی و آن تی هیچ مشکلی نداشتم 

فشار و قند و چربی هم نداشتم 

نمیدونم چرا باید اینطوری میشد🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیق شرایطشون رو نمیدونم ولی دونفر رو میشناسم تو بچگی قلبشونو عمل کردن 

یکیشون الان فکر کنم بالای ۶۰ سال باشه عروس و داماد و نوه داره 

یه نفرم میشناسم الان حدود چهل سالشه سه تا بچه داره 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
این تو نوزاد ها زیاد رخ میده به مرور خودشون بسته میشن

از نزدیک دیدین نوزادی که اینطوری باشه؟ 

اوف خیلی نیاز دارم یکی بیاد بگه بچه منم همینطوری بود خوب شده 

یازده روزه خواب به چشام نیومده😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله

داداش خودم، گفتن تا ۶ سالگی درست می‌شه... خیلیییی کوچیکتر شد ولی بسته نشد، دکترش کفت ضروری نیست ولی اگر میخواید عملش می‌کنیم، ۱۳ سالگی یه عمل داشت

پسرعموم هم همون سال اول تولد دوبار عمل شد

چندتا از بچه های دیگه هم بودن که خودبخود خوب شدن

پسر خودمم تو جنینی دوبار اکو دادیم، بدو تولد هم یکبار... گفت دو ماه بعد بیارید دوباره... دوماهگی دیگه مشکلی نداشت

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

منم آنومالی و اینا چیزی نبود الان گفتن کلیه ها ورم داره دوباره فرستادن سونو..بد به دلت راه نده 

دوستم اکوی قلب هم رفته بود گفت دکتر گفته همه بچه ها قلبشون سوراخ داره تا ۴۰روزگی بسته میشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)