آیناز۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1498 عنوان شامپوی خوب برای تقویت و رشد مو 108 بازدید | 23 پست به نظرتون شامپو برای تقویت و رشد مو تاثیرگذاره؟ کدوم شامپو تو بازار از همه بهتره؟ من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی پس اگر آدرس را اشتباه آمدی برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است. امروز | 09:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lantarani عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 721 نه رشد مو از داخل و ریشه اس ربطی به شامپو ندارهتغذیه خوب و مصرف تقویت کننده های مو ک باعث رشد هم میشن مکمل پریورن ،فیتو، گرونشون ارزون هم بیوتی هلث و هیرویت با زینک پلاس یا
dokhinazzz عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 487 من اطلاعی ندارم امابشدت ریزش دارم کف سرم خالیه هیچ راهی امتحان نکردم الان نزدیک ۲۰روزع کپسول هیرویت میخورم ک میگن فایده نداره😔میخام موهام دوباره دربیان شده ارزوبرام
آیناز۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1498 من اطلاعی ندارم امابشدت ریزش دارم کف سرم خالیه هیچ راهی امتحان نکردم الان نزدیک ۲۰روزع کپسول هیرویت ... احتمالا مشکل هورمونی داری من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی پس اگر آدرس را اشتباه آمدی برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.
dokhinazzz عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 487 نه رشد مو از داخل و ریشه اس ربطی به شامپو ندارهتغذیه خوب و مصرف تقویت کننده های مو ک باعث رشد هم میش ... عزیزم کامنتموپایین بخون😭🥹
آیناز۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1498 شامپوعه تخمه اردک و بوقلمون با عصاره مرغ و بابونه جدی یا شوخی؟ من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی پس اگر آدرس را اشتباه آمدی برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.
lantarani عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 721 من اطلاعی ندارم امابشدت ریزش دارم کف سرم خالیه هیچ راهی امتحان نکردم الان نزدیک ۲۰روزع کپسول هیرویت ... پریورن خوبه و تعریفشو زیاد شنیدم درسته کرونه ولی ارزش داره
dokhinazzz عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 487 احتمالا مشکل هورمونی داری ازمایش چکاب انجام دادم نداشتم من نمیخام جلوی ریزشوبگیرم میخام موهام دوباره دربیاد😪😭
آیناز۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1498 نه رشد مو از داخل و ریشه اس ربطی به شامپو ندارهتغذیه خوب و مصرف تقویت کننده های مو ک باعث رشد هم میش ... آخه مگه نمیگن هیرویت و ... باعث غلظت خون میشه من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی پس اگر آدرس را اشتباه آمدی برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.
dokhinazzz عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 487 پریورن خوبه و تعریفشو زیاد شنیدم درسته کرونه ولی ارزش داره ازکچابخرم قلبم ک اصلش باشه؟
lantarani عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 721 ازمایش چکاب انجام دادم نداشتم من نمیخام جلوی ریزشوبگیرم میخام موهام دوباره دربیاد😪😭 تقویتی بخور و برو از این دستگاه ها که کف سر نمیدونم چی چی تراپی میکنن موهارو تحریک میکنن تا دربیاد
آیناز۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1498 ازمایش چکاب انجام دادم نداشتم من نمیخام جلوی ریزشوبگیرم میخام موهام دوباره دربیاد😪😭 خوب دکتر رفتی؟ من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی پس اگر آدرس را اشتباه آمدی برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.
dokhinazzz عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 487 نه رشد مو از داخل و ریشه اس ربطی به شامپو ندارهتغذیه خوب و مصرف تقویت کننده های مو ک باعث رشد هم میش ... عزیزم دکترچی ازین امپولاکه تردیق میکنن روسرونشون میده ک مودرمیاد