2777
2789
عنوان

قرض دادن و پس گرفتن پول

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 38 پست
می‌دونی قبلش واقعا نداشت ولی الان رفته جای خوب سرکار و مبلغی نیست براشاز اینکه حس میکنم داره سواستفا ...

ببین اون تو جیبش هیچی هم نداشته باشه باید پرداخت کنه 

تو بهش صدقه ندادی که... قرض دادی...! یعنی اگه لازمه باید زمین رو هم بکنه تا پولتو بده. 

این هم اصلا خجالت کشیدن نداره، اتفاقا باید بهش پیام بدی. یه پیام رک و پوست کنده. بهش بگی جناب فلان، من به اون مبلغی که بهتون قرض داده بودم نیاز دارم، گفته بودید تا ۵ آذر پرداخت میکنید اما مبلغی دستم نرسیده. بی زحمت هر چه زودتر پیگیری کنید چون خودمم نیاز دارم به این مبلغ

یه همچین متن رکی. البته یه چند روز منتظر بمون. چون هنوز دو روز گذشته و شاید منتظر پول هست دستش برسه تا بهت بده. اما دیگه ۱۰-۱۵ ام رو رد کرد سریع بهش بگو 

این کاربری دست چندین نفر است.
من از این اشتباه ها زیاد کردم ی وام در اومد اسمم صد میلیون بود دادم ب برادرم شش ماه پیشهنوز پس نداده ...

دیگه از این ب بعد نکن من هیچوقت تو عمرم از اینکارا نکردم ولی شوهرم میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اون تو جیبش هیچی هم نداشته باشه باید پرداخت کنه تو بهش صدقه ندادی که... قرض دادی...! یعنی اگه ل ...

اره واقعا درست میگید

از بس اینجوری رفتار کردم هر کی از راه میرسه روم حساب می‌کنه

و واقعا من همش در حال پرداخت قسط هستم بدون استفاده از پولم 😔

اره واقعا درست میگیداز بس اینجوری رفتار کردم هر کی از راه میرسه روم حساب می‌کنهو واقعا من همش در حال ...

به کسی قرض نده اگه خودت خیلی محتاجی. آدم اون موقع قرض میده که به مبلغش نیاز نداشته باشه. اگه کسی گفت بگو داداش دست خودمم خالیه. نیاز نیست تو این دور و زمونه به فکر بقیه باشی. 

این کاربری دست چندین نفر است.
می‌دونی قبلش واقعا نداشت ولی الان رفته جای خوب سرکار و مبلغی نیست براشاز اینکه حس میکنم داره سواستفا ...

ی شماره کارت بفرس بگو ببخشید عزیزم دستم خیلی خالیه لطفا اون ۱۰ تومنو برام واریز کن ممنون

همینننن

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
به کسی قرض نده اگه خودت خیلی محتاجی. آدم اون موقع قرض میده که به مبلغش نیاز نداشته باشه. اگه کسی گفت ...

متاسفانه نمی تونستم تا حالا، یعنی وقتی یکی میگه ندارم و بهم رو میزنه قدرت نه گفتن رو از دست میدم

بعد جالب اینجاست ک وقتی خودم نیاز هم داشته باشم روم نمیشه از کسی قرض بگیرم و فقط شرایط رو تحمل میکنم تا بگذره

آخه خب خود طرف باید بفهمه دیگه الان ی سال بیشتر گذشته، من اصلا ب روش نیاوردم ماه قبل هم با کلی خجالت ...

به نظر من صبر کن تا سر برج بهش بگو شاید این برج گیری داشته نتونسته ردیف کنه جون خودم شاغلم میگم تقر یبا وسط برج دیگه چیزی نمیمونه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
به نظر من صبر کن تا سر برج بهش بگو شاید این برج گیری داشته نتونسته ردیف کنه جون خودم شاغلم میگم تقر ...

اره می‌دونم خودمم دقیقا همین مشکل و دارم الان هیچی از حقوق برام نمونده

سر همین چیزهاست ک روم نمیشه بهش پیام بدم

عزیزم پیام بده یا زنگ بزن بگو گفتی پنج آذر من روش حساب کردم و قول دادم نمی‌دونم چک دادم یه جوری که طرف بفهمه باید بده . بعدش هم پولتع حقتو بگیر . حق گرفتنیه دادنی نیست

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اره می‌دونم خودمم دقیقا همین مشکل و دارم الان هیچی از حقوق برام نموندهسر همین چیزهاست ک روم نمیشه به ...

یکی دو روز قبل از برج برا یاداوری براش پیام بدع چون الان پیام بدی هم حوالت میده سر برج دیگه نخای اون موقع دوباره بگی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
آخه خب خود طرف باید بفهمه دیگه الان ی سال بیشتر گذشته، من اصلا ب روش نیاوردم ماه قبل هم با کلی خجالت ...

من ک خیلی راحت میگم ..پیام بده اگ روت نمیشه ...بگو ببخشید خبری نشد قرار شد پنجم واریز کنید