2777
2789
عنوان

قرض دادن و پس گرفتن پول

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 38 پست
اره می‌دونم خودمم دقیقا همین مشکل و دارم الان هیچی از حقوق برام نموندهسر همین چیزهاست ک روم نمیشه به ...

شما در ضامن مشکلات دیگران نیستی جانم

هر مشکلی داره به خودش مربوطه و بیش از یک سال برای حل مشکل کمکش کردی. اگر هنوزم مشکل داره باید بره از کس دیگه قرض کنه و پول شما رو بده

انقدر هم تو رودروایسی دیگران نمون. نه گفتن رو تمرین کن. ده میلیون پونزده ماه پیش معادل 25 میلیون الانه. زنگ بزن و بدون عذرخواهی و خجالت پولت رو بخواه. اون باید خجالت بکشه. من از پدرم قرض کردم و از تاریخی که بهش قول دادم فقط دو روز گذشته از یه هفته پیش دارم عذاب میکشم که بانک زودتر وامم رو بده و قرضش رو برگردونم و خیلی هم ممنونم. اینا چجور ادمای بی درکی هستن

یکی دو روز قبل از برج برا یاداوری براش پیام بدع چون الان پیام بدی هم حوالت میده سر برج دیگه نخای اون ...

آخه ماه پیش تقریبا اواخر ماه بود بهش پیام دادم و حواله داد ب پنجم

پیروز گفتم شاید با تاخیر براش واریز کردند ولی هنوز خبری نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی حقوقا رو دیر میریزن، صبر کن که مطمئن شی حقوقشو گرفته

اره ب اینا هم فکر میکنم موندم چیکار کنم

از ی طرف هم رو حرفش حساب کرده بودم و پولم رو خرج کردم و جدی این ماه تو پرداخت قسط ها ب مشکل میخورم اگه واریز نکنه

واقعا تو ایران نباید ب کسی پول قرض بدی

پارسال طلا گرمی دو تومن بود الان پنح تومنه

بخدا خنده داره

زیاد دیدم اینجا از کسی پولتو بخوای

با هزار منت میذن اخر سرم بات قطع رابطه میکنن😂

واقعا تو ایران نباید ب کسی پول قرض بدیپارسال طلا گرمی دو تومن بود الان پنح تومنهبخدا خنده دارهزیاد د ...

بهترین راه همون قرض ندادن هست

اشتباه از خودم بوده ک قرض دادم

بهترین راه همون قرض ندادن هستاشتباه از خودم بوده ک قرض دادم

من از کسی ی کوچولو بد حسابی ببینم هزار تومنم بهش نمیذم

مثلا داداشم از بقیه پول گرفت پس نداذه

ب من گفت

بدون رودروایسی گفتم نه

من از کسی ی کوچولو بد حسابی ببینم هزار تومنم بهش نمیذممثلا داداشم از بقیه پول گرفت پس نداذهب من گفتب ...

میخوام این سری پول هامو پس گرفتم

کلا دیگه ب هیشکی قرض ندم

چون بعدا سر پس گرفتن هم عذاب وجدان میگیرم و کوفتم میشه خرج کردن اون پول

میخوام این سری پول هامو پس گرفتمکلا دیگه ب هیشکی قرض ندمچون بعدا سر پس گرفتن هم عذاب وجدان میگیرم و ...

دارم سیسمونی میخرم رو حساب حرف ایشون بیشتر خرید کردم و الان برای پرداخت قسط هام ب مشکل خوردم

از این ک قسط عقب بیفته متنفرم، از اینکه بخوام خودمو کوچیک کنم و مجدد پیام بدم بیشتر از خودم بدم میاد