2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

649 بازدید | 56 پست

اون بچه دوم دوست داره من واقعا دوست ندارم. دلم نمی‌خواد دوباره بچه دار شم. همه مسعولیت هاش میفته گردن من. شاغلم. تازه هم افسردگیم درمان شده. دلم میخواد زندگی کنم نه دوباره بچه داری. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه آوردن دو طرفه هست. یعنی باید دو طرف بخوان

زن اون بچه رو توی شکم حمل می‌کنه و مرد هزینه های اون بچه رو میده 

پس نباید نارضایتی باشه. اما حسرت بچه رو هم تو دلش نزار

یه مدت حق با توعه، اما اگه این مدت طولانی بشه حق با شوهرت هست. به هر حال نمیشه فقط خواسته یه نفر رو پیش رفت و اونیکی رو نادیده گرفت 

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه دوم اسون تر از اولیه برای همین کمتر پیش میاد افسردگی ‌بگیره مادر . چون دیگه میدونه چی در انتظارشه . به نظرم حق با دوتاتونه و اگر شرایط مالی مناسبه بچه دوم خیلی موثره توی زندگی بچه اول . و دوتا باشن عالیه . به نظرم یکم انعطافتو بیشتر کن ببین با برنامه ریزی درست  میشه اورد معمولا که به بقیه جوانب زندگیت ضرر نرسه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

باید توافق کنید جدال سر اینکه من اینو میخوام تو اون رو میخوای درست نیست حداقل باهاش حرف بزن قول بگیر اگر بچه میخواد مسئولیتش تنها گردن شما نیست اونم پدر و وظایفی داره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بچه اولا چندسابش نه حرف تو نه حرف اون چندسال زمان بده بچه دوم بیار بعد چندسال آدم خودشم بدش بچه میخ‌ ...

۸

من واقعا نمیخوام. یدونه رو هم واسه اون آوردم. با کلی دارو و درمان افسردگیم خوب شد تازه

باید توافق کنید جدال سر اینکه من اینو میخوام تو اون رو میخوای درست نیست حداقل باهاش حرف بزن قول بگیر ...

اون شرایط شغلیش حوریه که خونه نیست و بخواد هم نمیتونه کمک کنه. منم کارمندم و 3 میام خونه تازه بعد از اون باید بچه داری و کار خونه کنم