2777
2789
عنوان

بعد از هفت تا دختر به پسر رسیدن بعد از هفت تا پسر به دختر رسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 53 پست
۳۸سالت دیگه الان رفتم تو تاپیکت دیدم نه الانم میتونی خیلیا تو این سن دارن عروس میشن

فداتشم امیدوار شدم 💅💃👰

😅😅😅 دیگه تیروئید و مشکل قلبی و همه چی داریم  تا وایسم وصع مالی اوکی بشه شدم ۵۰🙈😁 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

اول برن آزمایش بدن ببین شوهره اسپرم دختر یا پسر داره بعد اقدام کنن

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالا به زودی اوکیه میشه

فدات🤲💋

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

ببین من دیوونه دختر بودمو‌هستم.تحت رژیمم بودم اما بچم‌پسر شد.هنوزم دلم پیش دختره و حسرتش همیشه باهامه اما هیچوقت دیگه دلم نمیخواد بچه داشته باشم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

خدا هر چی صلاح بدونه همون میشه من هم دختر ندارم گاهی باخودم میگم اگر دختردار میشدم حتما دخترم خیلی خوشگل میشد😍 هی چشم می‌خورد به خاطر همین خدا بهم دختر نداده🤪

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
خدا هر چی صلاح بدونه همون میشه من هم دختر ندارم گاهی باخودم میگم اگر دختردار میشدم حتما دخترم خیلی خ ...

دختر من خیلی قرتیه و خودمم قرتیش کردم و دوس دارم این کاراشو

اما پسرم ساده ساده امااااااااا پسرم تو هر جمعی ک میره و برمیگرده ی چیزیش میشه مادربزرگ همسرم میگه این نظر گیر داره😂

دختر من خیلی قرتیه و خودمم قرتیش کردم و دوس دارم این کاراشواما پسرم ساده ساده امااااااااا پسرم تو هر ...

عزیزم😍

خدا حفظش کنه هر روز صبح صدقه کنار بزار اسپند دود کن واسش من از یکی شنیدم کسایی که قلب پاک وساده ای دارن بیشتر چشم میخورن پسر شما هم حتما قلب مهربونی داره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست