2777
2789
عنوان

بعد از هفت تا دختر به پسر رسیدن بعد از هفت تا پسر به دختر رسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خالم وداییم به ترتیب ۳ تا و ۴ تا پسر دارن به امید دختردار شدن که نشد دیگه

اما یه خاله دیگم دوتا پسر داشت بعد از ده سال به امید دختر باردار شد و دخترم شد😊

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نمیدونم فازشون چیه دختر و پسر نداره بچه خوب تربیت کنی هر جنسی باشه کمک حالته باعث افتخارته

نه خوب آدم دلش میخواد از هردو داشته باش لذت پسر دارش ن به چیه دختر دار شدنم یه چیز دیگه ولی اینکه تا هفتمی بری کار سختی

نمی‌دونم الان علم پیشرفت کرده میشه جای ده تا بچه خرج کنن یه بار اون بچه ای که دوست دارن دنیا بیارن البته نظر شخصی من اینه آدم بسپاره دست خدا اون بچه با جنسیتی که خود خدا صلاح میدونه بهمون بده  

خود من انقدر پسر دوسداشتم .اگ بچه اولم پسر نمیشد شاید ادامه میدادم تا ب خواستم برسم.اصولا ی چی میخوام بیخیال نمیشم تا بدستش بیارم 

دیگ خدا لطف کرد بچه اولم پسر شد .دیگ توقف کردم میگم دیگ بچه نمیخوام

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
مامان بزرگ من اینجوری بود الانم عاشق پسرشه فقط

منم اینشکلی تو اقواممون دیدم  پسر دوست داشته ۴ تا بچه آورده همه دختر

یکی دیگه ۳ تا آورده همه دختر 

بعد وضعیت مالیشونم افتضاحه ها😑🙄

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

تو کار خدا دخالت نمیکنم دوتا دختر دارم خداخواسته حامله شدم الان بچم پسره چه پسر چه دختر خداکنه صالح و سالم باشن

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

خانواده ی مادری ماشالا "بوی میکر" هستن😉😊

اره دقیقا خودم و خواهرمم پسر زاییم😭 همون بوی میکر شما😂

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

منم اینشکلی تو اقواممون دیدم پسر دوست داشته ۴ تا بچه آورده همه دختریکی دیگه ۳ تا آورده همه دختر بعد ...

دیگه بدتر این دخترا خرج ندارن فردا ازدواج کنند جهیزیه نمی‌خوان آخه زن تو که پولشو نداری واس چی میاری این دخترا چه گناهی کردن که باید پای اشتباه شما بی.زن اخه

دختر دوست دارم اما هرگززز این کارو نمیکنم. خداروشکر میکنم حتما خودش بهتر میدونه

یکی ۴  تا بچه آورد پسر می‌خواست ولی دختر شد خیلی خانمشو دعوا میکرد و ناراحتی به وجود می‌آورد سر این مسئله 

آخرین بچش دختر بود ولی سندرم دان. خدا م اینطوری زد پس کلش 😑

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736