2777
2789
عنوان

رشته عکاسی کنکور درآمد

11 بازدید | 2 پست

سلام امسال من ۱۲ انسانی هستم ولی چون علاقه ندارم می‌خوام دیپلم و بگیرم و رشته مو عوض کنم  به عکاسی علاقه زیاد دارم ولی همه میگن شغل مناسبی نیست و سرمایه میخواد درآمدش کمه 

لطفا اگه کسی تو این حیطه شغلی  کار می‌کنه یا رفته نظر بده مرسیی🤍

بستگی داره 

چقدر حرفه ای بشی 

درآمدشم از نظر من اوکیه 

سرمایه آنچنانی هم نمیخواد 

برای شروع با یه دوربین سطح پایین هم شروع کنی به تمرین خوبه 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    

خروجی دانشجوهای هنر رو ببین میفهمی 🤦 عکاسی  نتونی آتلیه شخصی بزنی باید برای یکی دیگه کار کنی که اون هم به مدرکت اهمیتی نمیده و به تواناییت نگاه می‌کنه منظورم اینه دوره های آزاد ببینی فرقی نمیکنه 

خودم آتلیه داشتم جمع کردم خواهرم عکاسی خبری خوند الان داره یک رشته دیگه میخونه ، عکاسی هنری هم صد تا نمایشگاه شرکت کنی خیلی شانس بیاری کسی خرید کنه ! 

تنها چیزی که ممکن با مدرکت  درآمدی داشته باشی آموزش خصوصی یا تو هنرستان و دانشگاه 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.