2777
2789
عنوان

چقدر وزن کم کردن سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 23 پست
فست همون که از 8 شب تا فردا ظهر چیزی نمیخوری

اره من اوایل اون بودم الان یک روزه میگیرم ، هر ۲۴ ساعت چیزی نمیخورم، یک ساعت چیزی میخورم، اون تایم چیز خوردنم هم غذای سالم و پروتئین طبق کالری شماری

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من اوایل اون بودم الان یک روزه میگیرم ، هر ۲۴ ساعت چیزی نمیخورم، یک ساعت چیزی میخورم، اون تایم چ ...

من پیش دکتر تغذیه میرم رژیم اصولی بگیر والا استپ میکنی منم خیلی سخت کم میکنم ولی بعد رژیم پایدار تره بالا نمیره

من پیش دکتر تغذیه میرم رژیم اصولی بگیر والا استپ میکنی منم خیلی سخت کم میکنم ولی بعد رژیم پایدار تره ...

دکتر نتیجه نداده عزیزم،  مجردیم هم همین فست و روزه کم کردک

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
کم خوری کنید کالری شماری ظرف یک هفته یک کیلو هفتصد کم‌کردم هفته سه بار بدنسازی میرم

من قدرت عضله سازیم هم خیلی خوبه، فعلا ورزش نمیکنم ، کم ک کردم میخوام برم بدنسازی ، تا ۵ کیلو با بدنسازی بیشتر شم و بعد ثابت نگه دارم وزنمو

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
من قدرت عضله سازیم هم خیلی خوبه، فعلا ورزش نمیکنم ، کم ک کردم میخوام برم بدنسازی ، تا ۵ کیلو با بدنس ...

شما خوراکی می‌خورید وزن اضافه میکنید من نگاه کنمم کافیه سریع چربی سیو میشه داخل بدنم   . من ۱۰ سال قبل کم‌خوری بعلاوه روزه بعلاوه دویدن ۲۵ کیلو کم کردم یکماه . الان ۱۵ اضافه دارم کمخوری و باشگاه