2777
2789
عنوان

چطوری از دستش خلاص شم دیوونم کرده بخدا نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 2797 بازدید | 99 پست
درسته ولی من خودمو میگم خوی بخشنده دارم به خالقم رفتم خخخخ بیشتر اوقات خطاهای اطرافیانم رو نادیده ...

ربطی به بخشنده بودن نداره

موضوع اینده خودته 

ممکنه من ببخشم ولی دیگه نمیخوامش 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تاپیک دیگت گفتی که بخاطر همسرسابق اقا جدا شدید

موضوع قهر اولم این بود که اونم عصبی شد اوندحرفای زشت و بهم زد منم کلا تموم کردم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
دوماه گذشت از کات کردنم و اینکه رابطه جدیدم فعلا تو دوره اشنایی هستیمخانوم‌محترم طرف دوماه بعد جدایی ...

آخه بهترین روانشناس ها میگن بزارید حداقل چند ماهی بگذره که از نظر روحی آمادگی بهتری داشته باشید. مسأله سر اینه که خودت از نظر روحی امادگیشو داشته باشی.

که ظاهراً دارید. موفق باشیذ

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
ربطی به بخشنده بودن ندارهموضوع اینده خودته ممکنه من ببخشم ولی دیگه نمیخوامش

خب بهش بگو : دیگه  بهت حسی ندارم تو برام مُردی  تموم شده ای 

.بگو جزو محالاته که بهت برگردم  اگر خدای نکرده این اتفاق بیوفته  اینو بدون دوام نمیاره و  با کوچکترین ناراحتی ازت جدا میشم قیدتو میزنم  چرا؟ چون از چشمم افتادی دیگه دوست ندارم  بهت گفتم که تو دلم جایی نداری ...پس خودتو بیشتر از این خراب نکن 

اول اینکه افرین ننشتی ناله کنی وبگی دوسشدارم باوجودفحش ونمیتونم فراموش کنم باریکلا بهت

دوم اینکه افرین بهت ک فازغم نگرفتی ک من یبار طلاق گرفتم شانسم فلانه

سوم اینکه ب هییییییییییچ عنوان نکوشخص جدید خاستگاری چیزی دارم چون خرمیشه گندمیزنه ب همه چیز

واینکه شخص جدیدمطمعنی قصدش ازدواجه؟ اگراره قبلیو رد کن اگر ن بازم ب قبلی فک کن بلخره اگراون قصدازدواج داره 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

ماشاالله بیکار نمی شینی

از یه رابطه وارد یه رابطه دیگه میشی!

یه کم فاصله بده

درست فکر کن

به اون یارو هم حتی اگر خودشو کشت دیگه محل نذار حرفای زشت و سنگینی زده ، اما با این رابطه  و آشنایی جدید شما میگه ببین حق با من بود و دوباره اذیت میکنه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

سی ویک ساله کدوم میشه

زن دوم میخاسی بشی؟ خدای من

تصورشم تن وبدن منو میلرزونه

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

آخه بهترین روانشناس ها میگن بزارید حداقل چند ماهی بگذره که از نظر روحی آمادگی بهتری داشته باشید. مسأ ...

ادما ماشین کوکی نیستن که برای همه بشه یه نسخه پیچید 

ببخشید عزیزم این ۳۱ساله همونه که زن داره و شما را به عنوان زن دوم فقط برا زاییدن میخاد بگیره...همون ...

نه اون‌نیست

سی ویک ساله کدوم میشهزن دوم میخاسی بشی؟ خدای منتصورشم تن وبدن منو میلرزونه

نه این اون نیست 

اون یه پیشنهاد بود که رد کردم دیوونم مگه

ماشاالله بیکار نمی شینیاز یه رابطه وارد یه رابطه دیگه میشی!یه کم فاصله بدهدرست فکر کن به اون یارو هم ...

نه بیکار نمیشینم دوماه فاصله افتاده