2777
2789

بابام و طایفه مادریم باهم مشکل دارن و با داییام حرف نمیزنیم توی به اپارتمان هم زندگی میکنن این دایی کوچکم که خیلی عوضی و اشغاله هر وقت بابام ماشین میخره یا مثلا مبلی چیزی میخریم یا خونمون رو کوبیدیم درست کردین از حسودیش میره دم معازه بابام فحش بهش میده تا بحال سه بار اینکارو کرده یا میگه جرا در رو محکم کوبیدی یا میره میگه چرا پست سر من حرف زدی همش استرس بابام رو دارم چیکار کنم سه تا دختریم داداش هم ندارم که بره حسابش رو برسه طفلی بابان ۵۵ سالشه پس کی کارماش رو این دایی عوضیم پس میده ایشالله که خدا از رو زمین برش داره کم بابای بدبختم رو اذیت کنه چه دعایی بخونم که ولمون کته یا خدا شرش رو از سرمون کم کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مقصر مامانته باید خونتونو ازونحا ببرید و بزن تو دهن داداشش

مامانم هم باهاشون حرف نمیزنه چون داداش ندارم بابامم ۵۶ سالشه به خودش اجازه میده که بیاد سر بابای بدبختم سر کنه اخه خدا کجاست که کارماش رو بهش پس بده بخدا همه رو اذیت میکنه حتی پسر اون یکی داییم که معلوله رو میزنه بیچاره پسره فقط ۸ سالشه

زنگ زدیم پلیس نیومد من هم زنگ زدم فخش دادم به ملیسا گفتم منتطری همدیگرو بکشن بیاین

وای برام پیش اومد به ۱۱۰ زنگ زدم ۱۰ بار نیومدن آخرش زنگ زدم گفتم پلیس همچین روزی به داد ما نرسه به هیچ دردی نمیخوره

وای برام پیش اومد به ۱۱۰ زنگ زدم ۱۰ بار نیومدن آخرش زنگ زدم گفتم پلیس همچین روزی به داد ما نرسه به ه ...

اره من هم ۲۰بار زنگ زدم یا شماره میدادن که به این زنگ بزن یا به اونوبگو یا داریم میایم خدا لعنتشون کنه

اگر میتونن جابجا بشن  کلا خوبم باشن توش حرفه باز

پلیسام تو مشکلات خانوادگی. و دعوای خانوادگی. دخالت نمیکنن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
از اونجا چرا نمیرید خب

درامد بابام از این معازه است و این خونه رو هم که کوبیدن و ساختن باهم شریکیه که سه طبقه است بابام اینا هم شلوعن میگن کسی بهمون خونه اجاره نمیده 

اگر میتونن جابجا بشن کلا خوبم باشن توش حرفه بازپلیسام تو مشکلات خانوادگی. و دعوای خانوادگی. دخالت ن ...

چرا دخالت نمیکنن یکی بیاد دم معازت همش فحش بده دخالت نمیکنن