بابام و طایفه مادریم باهم مشکل دارن و با داییام حرف نمیزنیم توی به اپارتمان هم زندگی میکنن این دایی کوچکم که خیلی عوضی و اشغاله هر وقت بابام ماشین میخره یا مثلا مبلی چیزی میخریم یا خونمون رو کوبیدیم درست کردین از حسودیش میره دم معازه بابام فحش بهش میده تا بحال سه بار اینکارو کرده یا میگه جرا در رو محکم کوبیدی یا میره میگه چرا پست سر من حرف زدی همش استرس بابام رو دارم چیکار کنم سه تا دختریم داداش هم ندارم که بره حسابش رو برسه طفلی بابان ۵۵ سالشه پس کی کارماش رو این دایی عوضیم پس میده ایشالله که خدا از رو زمین برش داره کم بابای بدبختم رو اذیت کنه چه دعایی بخونم که ولمون کته یا خدا شرش رو از سرمون کم کنه
نمیدونم والله اونوسری بیست بار زنگ زدم نیومدن عوضیا اصلا چرا خدا بهش نشون نمیده بخدا بابام صبح میره سرکار عصری همیاد با کسی کار نداره اونوقت از حسودی این دایی عوضی اشغالم نمیدونه چیکهر کنه از بابام ۲۰ سال کوچیکتر اصلا احترام اینا حالیش نیست کثافط
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
110 اول چ زنگ میزنی بعد وصل میکنن ب شهرخودت همونجا گزارش کارشونو بده ک نمیان درست یا برین شورای حل ا ...
بعد که بابام رو فرستادن پزشک قانونی یه شهر دیگه بابام هم وقت نکرد بره و دیگه بیخیال شد خدا لعنتش کنه ول کن نیست این بشر خیلی حسودی خدا باید جزای کارش رو بده من همش استرس دارم که دعواشون نشه بخدا از فکر و خیال شبا خوابم نمیبره
اسی محل کار پدرت دوربین نداره؟ اگه داره از طریق اون فیلم بابت فحاشی ازش شکایت کنین و رصایت ندین به هیچ وجه ،بعدش زنگ میزنی به ۱۱۰ نگو داییم دعوا میکنه بگو همسایه مون ،اگه بگی داییم نمیام میگن خانوادگیه ،ولی بهترین کار نصب دوربینه هم جلوی در خونه و مغازه