2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون پول نده چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی ازین بهتر

یعنی خوبه  آخه باید خب زن جماعت تو کارتش ماهیانه یه مبلغی واریز بشه نمیشه ک مرد جماعت صب تا شب سرکار خونه بی پول بمونی امشب ب زور ازش ۱۰۰ کشیدم میگه کلی قرض دارم و... راست هم میگه ها عروسیشو تک و تنها گرفت هیچ کس پشتش نیست کلی قرض داره ولی میترسم بد عادت بشه دیگه بهم پول نده 

اگر لباسهایی که دوست داری یا لوازم ارایش و وسیله های مورد علاقتو میخره که خوبه!اون پولی که هراز گاهی ...

خودمم فکر میکنم حرفش خب منطقیع وقتی میگه پول بهت بدم چیکار کنی خدم می مونم چی بگم آخه تموم نیاز هارو برطرف میکنه:: ولی خب اطرافیان همه میپرسن چقد پول تو جیبی میگیری انگار یه جور برد حساب میشه بین زنا این گزینه ؛؛ خواهر شوهرم ک وضع مالی شوهرش از ما یدتره فقطه هرماه ۳ م هزینه اسنپشه

خودمم فکر میکنم حرفش خب منطقیع وقتی میگه پول بهت بدم چیکار کنی خدم می مونم چی بگم آخه تموم نیاز هارو ...

خیلی راحت بگو هر وقت نیازم باشه و هر چقدر نیاز داشته باشم میگیرم 

مگه کارگرم که پول ماهانه بگیرم😁

خودمم فکر میکنم حرفش خب منطقیع وقتی میگه پول بهت بدم چیکار کنی خدم می مونم چی بگم آخه تموم نیاز هارو ...

:) انقدر خودتو بابت حرف دیگران اذیت نکن

مهم اینه که بدونی خودت که زندگی مرفهی داری

یا اگرم فکر میکنی حرف دیگران اذیتت میکنه وردار هزینه ی تمام لباس و وسایلی که برات میخررو جمع بزن و مبلغشو حساب کن و به بقیه بگو که به این مبلغ پول توو جیبی میگیری.

اینطوری نه دروغ گفتی نه دیگه از سکوت کردنت اذیت میشی

شوهر منم هیچی خرجی نمیده بهم🥲

چقدر حس بدیه 🫠یعنی چی باعث میشه یه عده از مردا میلیونی بی دلیل ب حساب خانومشون میریزن یه عده با اینکه خسیس نیستن پول تو جیبی نمیدن

باهاش حرف بزن بگو شاید خواستم نذری کنم شاید خواستم به یه بیچاره ای کمک کنم از طرف خودم چ میدونم مخشو ...

مخ نداره لامصب هعیی میگه زیر بار قرض عروسیم. منم میترسم کوتاه بیام بد عادت بشه دیگه بهم پول نده