2777
2789

سلام دوستان من ۶سال پیش زایمان کردم از اونموقع دچار بواسیر شدم البته سال سه سال پیش اندازه ۵یا۶ماه خوب شدم بواسیر از بین رفت اما دوباره بایه بورانی بامجون خوردن همانا و یبوست و برگشت بواسیر همانا

این بار دوم که بواسیر دراومد بزرگتر از قبله خوب هم نمیشه اصلا تو نمیره کوچیکتر نمیشه اما سه سال پیش به قبل باز کوچیک و بزرگ میشه رعایت میکردم کوچیکتر میشد

اما همون سه سال پیش که برا بار دوم دراومد بااین که یبوست نسبت به قبل بهتر شده اصلا کوچیک نمیشه چیکار کنم باز یک هفته به خونریزی افتادم😭😭😭

حتما برو دکترشیاف آنتی هموروئید یا پمادش رو استفاده کن ولی فایده درمان بشه حتما زودتر برو دکتر و برا ...

همینجوری از راه خانگی درمان نداره؟

آخه عمل ۳۰ درصد جوابه ۷۰ درصد بدتر میشه آدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا شما هم داشتی؟خب تعریف کن ببینم چجوری بود اصلا چجوری عمل کردی

اینقدر بهش توجه نکرد و خون ریزی کرد که هموگلوبین خونش اومد پایین 

دیگه دکتر تا نوبتش بشه برای عمل بهش شیاف و پماد آنتی هموروئید داد ولی شیاف بهتر بود 

برو امتحان کن شاید جواب داد دیگه نخواستی عمل 

عزیزم جراحی کن راحت میشی.

شما اگر جراحی کردی میشه تجربه تو بگی

خیلی میترسم

قبلا شقاق بودم شنیدم آدم با عمل شقاق میگیره ۷۰ درصد امکان داره شقاق بگیری وای شقاق وحشتناکه

اینقدر بهش توجه نکرد و خون ریزی کرد که هموگلوبین خونش اومد پایین دیگه دکتر تا نوبتش بشه برای عمل بهش ...

مگه شیاف بواسیر رو میبره تو؟قبلا خیلی ببخشید معذرت میخوام اندازه عدس بود اما الان دوتا بیرو زدگی دارم دراز شده نصف بند انگشت هست گاهی خونریزی میکنه

شما اگر جراحی کردی میشه تجربه تو بگیخیلی میترسمقبلا شقاق بودم شنیدم آدم با عمل شقاق میگیره ۷۰ درصد ا ...

من بیش از ۱۲ سال هست جراحی کردم . از اون همه درد راحت شدم . خدا رو شکر مشکلی هم نداشتم . این داروها و پماد ها تاثیرش موقت هست .