2777
2789
عنوان

وسط رابطه همسرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6881 بازدید | 226 پست
منو باش دارم به این حسرت میخورم یه بار یه بغل مردونه یه نوازش و بوسه مزدونه رو نچشیدمدیوار یخ ژده ات ...

منم تو نامزدی خیلی اذیت شدم اصلا دستم نزد تا شب عروسی

حسرت خوردم شبایی ک تنها خوابیدم مثل یه ادم سینگل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازو اندازه سر ی نوزاد سینه تخت شکم و پهلوووو تا دلت بخواد قبلاً این بودن بخدا😂😂

امان از ابدو 

مامان من۴۴بود ابدو کرد الان همه مردا عاشق هیکلشن حسرت می خورن از دور 

تا زنا هم بهش نظر دارن

منو باش دارم به این حسرت میخورم یه بار یه بغل مردونه یه نوازش و بوسه مزدونه رو نچشیدمدیوار یخ ژده ات ...

ان شاالله شماهم بزودی به جمع متاهلین بپیوندی 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
امان از ابدو مامان من۴۴بود ابدو کرد الان همه مردا عاشق هیکلشن حسرت می خورن از دور تا زنا هم بهش نظر ...

جان من اونو دیگه ننداز تو سر من😭😭😭😭😭 

بشدت عمل خطرناکی هست 

الان فقط ب پروتز فکر میکنم از اونم میترسم ک ی وقت سرطان بگیرم

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
خب اگه پیگیر نشیم میره سراغ یکی دیه

واقعا اینجور فکر میکنی؟؟؟؟

یعنی تو زندگی مشترک یک مرد با یک زن همه چیز نادیده گرفته میشه و فقط به خاطر چنین موردی مرد می‌ره سراغ یکی دیگه؟؟؟؟؟

خب عزیزم اینجوری که باید کل عمرمون اضطراب داشته باشیم که سینم چطوره،فلان جام چطوره،نکنه خوشش نیاد 

نه من اصلا به چنین چیزی اعتقاد ندارم

من برای این آقا فرزند اوردم،پوست شکمم ترک خورده،سینه هام از فرم خودش خارج شده،این خیلی ناراحت کنندس که بگیم زیبا نیستیم پس آقا می‌ره سراغ کسی دیگه،من معتقدم ما داریم با زیبایی وجودی هم زندگی میکنیم نه زیبایی ظاهری

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤