2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این مهریه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 60 پست
😐این رابطه دونفرس مگر قراره پول. گرفت بابتش ؟چیزیه ک دونفر میخان و انجام میشه ربطی ب این موضوع ندار ...

میگه مهریه طنز خودمو میفروشم بهت 

اخه مگه میشه مهریه خب یه جور هدیه س بیشتر مواقع گرفته نمیشه داده نمیشه پشتیوانه اینده زنه 

اصلا ربطی به فروختن نداره 

لایک نکن 

😐کسیک به زور پول و خونه و... بند ادم باشه همون نباشه بهتره زندگی اصلش برپایه دوستی و عشقه مهریه حق ...

ب زور نیست اما درصد خیانت مردا زیاده و قبل ازدواج اصلا هیچ پسری معلوم نمیکنه ک بعدا خیانت میکنه یا ن برا همین اولش محکم بگیری بهتره بعدا حسرت بخوری 

امشب یه خانومی دیدم ۲۲ ماهه باردار بود نوشته بود چندسال دوست بودیم چندسال عاشقانه باهم سر کردیم انقد کفت میخوام ازت بچه دار بشم از وجود عشقم بچم باشه ،بعد امروز دیدم با یکی چت کرده کلی حرفای عاشقانه زده وقتی پرسیدم ازش گفت دله رفته نمیتونم کاریش کنم حالا این خانم با یه شکم شش ماهه ک دیگه شوهرش بهش حسی نداره آوره شده و تنها راهی ک می‌تونه اون مرد رو نگه داره یا سرعقل بیاره همین مهریه اس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالاتر گفتم واسه خودم نیست اصلا، بکنن 1000000سکه وقتی نمیدن مهم نیست برا پز بگن انقد؟ خودشونم میدونن ...

اره میدونم به نظرم جنگ و دعوا اینا نداره ولی باور نمی کنم قبول کنن اون مهریه رو 

لایک نکن 

[QUOTE=362039772]ب زور نیست اما درصد خیانت مردا زیاده و قبل ازدواج اصلا هیچ پسری معلوم نمیکنه ک بعدا خیانت میکنه یا ن ...[/QUOTE

چ زن چ مرد هردو توشون خیانت و خیانتکاری هست و خودتم میدونی هرمهریه ای بزاری از سر و تهش میزنن پس بهتره ی مهریه ای باشه ک بتونن بدن و یکمم احترام واسه خودت جمع کنی 

من خودم ب نامزدم گفتم هرجا.. ینی هرجای رابطمون حس کردی ازمن خوشت نمیاد و.. خیانت نکن فقط بگو میخام تمومش کنیم حتی ازت نمی‌پرسم چرا.. فقط خیانت نکن بگو برو همین 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
[QUOTE=362039772]ب زور نیست اما درصد خیانت مردا زیاده و قبل ازدواج اصلا هیچ پسری معلوم نمیکنه ک بعدا ...

زندگی رمان نیست اینا الان ک جوانی ،زیبایی و نامزدی میگی ،فردا ۳۰ سالت شد با دوتا بچه هیچ راهی نداری یا باید بسازی تو اون خونه یا باید با مهریه ات دوباره از نو بسازی زندگیت رو

زندگی رمان نیست اینا الان ک جوانی ،زیبایی و نامزدی میگی ،فردا ۳۰ سالت شد با دوتا بچه هیچ راهی نداری ...

منم نگفتم رمانه. اتفاقا تمام رمانا ی زمانی اتفاق افتادم و همشون چرت و پرتم نیستن 

درهرحال من.. بچه ام نیستم واقعا اندازه ی ادم 40ساله شایدم بیشتر تجربه دارم از زندگی و عشق و.... 

من همون اول راه حرفامو زدم وگفتم اگ اشتباهی توی زندگی رخ بده من طلاق میگیرم حالا چ بچه باشه چ نباشه

این مهریه و تاپیکم واسه کس دیگ از اقوامم هست نه من 

دست از پا خطا میکنن ربطی نداره من خودم مشهدی ام الان ۵ تا سکه میکنن

خخخ پنج تا ک مفتم نمی ارزی ...ما ۸۰۰ تا سکه میخواستیم اما مادرشوهرم مقاومت کرد عموم گفت ۴۱۴ به نیت یارای امام زمان دیگع ماهم حرفی نزدیم اما خب پول و طلا و حق کارو درس و همه چی گرفتم خداروشکر همسرم آدم خوبیه و تا الان لازم نشده حتی سمت شکایت برم یا حتی اسم مهریه رو بیارم ولی هرچقد برا خودت ارزش قائل باشی همون قد برات ارزش قائلن و برعکس

چون عروس زرنگه سه دنگ خونه نقد رو برای چی ول کنه و سکه نسیه رو بگیره اخه؟؟؟

🤣اینم هس 

البته حق اشتغال و حق مسکن هم فکرکنن بگیرن