2777
2789
عنوان

بیاین کمی دعوام کنید بلکه سر عقل بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 143 پست
تعریف کن لطفاااا

مامانمو گفتم تو پست قبلیم

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا به کفپاش دست میزنه، بعد میره تو آشپز خونه غذا آماده میکنهکلا پاهاشو خیلی تمیز میدونه، ولی حتی ت ...

یا خدا 

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
مثلا به کفپاش دست میزنه، بعد میره تو آشپز خونه غذا آماده میکنهکلا پاهاشو خیلی تمیز میدونه، ولی حتی ت ...

این دیگه وسواسی نیست تو تمیزی خدایی خیلی کثیفه اون دیگه چجوری توی ظرف چرب میشه چیزی ریخت اخه ایی

این دیگه وسواسی نیست تو تمیزی خدایی خیلی کثیفه اون دیگه چجوری توی ظرف چرب میشه چیزی ریخت اخه ایی

تو پاشو پوست لواشکو جمع کن😂😂😂

بهانه ی خوبیه که خونه تمیزنکنیااا😂خب اگر وسواس نجسی و پاکی داری که باید اون نجسی رو برطرف کنی عزیزم ...

وای نه اگه مثلا مبلا رو بگم بیان با دستگاه بشورن اون سره دستگاهشون که خیسه رو میکشه به همهههههه جای مبل و تازه همه جاااااای مبلا نجس میشه!

آقا نیاد تاپیکام
وای نه اگه مثلا مبلا رو بگم بیان با دستگاه بشورن اون سره دستگاهشون که خیسه رو میکشه به همهههههه جای ...

یعنی در واقع فکر میکنی نجسی پخش شده

یعنی در واقع فکر میکنی نجسی پخش شده

خب ببینید اگر یه قسمتی از یکی از مبلا نجس باشه و اون سره دستگاهشون که خیسه رو بکشن به همههههههه جای مبل و بقیه مبلا ، که خب همه جا نجس میشه بیشتر!

آقا نیاد تاپیکام
یا خدا

بابام بدتره

مامانم قبلا خیلی اینجوری نبود، برای اینکه بابامو تحمل کنه، دیگه براش مهم نیست

بهش گیر میدم، میگه من تمیزم، فعلا تو کثیفی

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

وای نه اگه مثلا مبلا رو بگم بیان با دستگاه بشورن اون سره دستگاهشون که خیسه رو میکشه به همهههههه جای ...

اگه نجسیو قبول داری پس خدارم قبول داری توی همهجا میگن هیچوقت سخت نگیرید حتیییی خوندم که خون اگه کمتر از یک بند انگشت باشه پاکه کاملا میتونی زنگ بزنی به مرجع تقلیدا هرموقع شک کردی بپرسی اروم بشه ذهنت