کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2446 عنوان بیاین کمی دعوام کنید بلکه سر عقل بیام | مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 143 پست کدوم مریضی مثل منه؟😔وسواس شدید دارم باردارم هستمتا این وقت کی بیدار میمونه که خونه رو تمیز کنه از دست خودم خسته شدم دکتر هم رفتم یه مدت خیلیییی کم تاثیر گذاشت دوباره برگشت دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم امروز | 03:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2446 جدیییییایوللللمیشه من ازت چند تا سوال بپرسم اره عزیزم چرا که نه دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
نوره_خانم عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1994 تعریف کن لطفاااا مامانمو گفتم تو پست قبلیم اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹 حالت تهوع، همراه همیشگی من😒 پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴
ملوس_جاده_چالوس عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 26461 اره عزیزم چرا که نه میشه خصوصی بگمم ❤️🔥اصن زن بهرامممم💍 😁 به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️ قشنگتر از چشات کجاست بگو برمبجورم🥺
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2446 مثلا به کفپاش دست میزنه، بعد میره تو آشپز خونه غذا آماده میکنهکلا پاهاشو خیلی تمیز میدونه، ولی حتی ت ... یا خدا دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
awtih عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 1031 مثلا به کفپاش دست میزنه، بعد میره تو آشپز خونه غذا آماده میکنهکلا پاهاشو خیلی تمیز میدونه، ولی حتی ت ... این دیگه وسواسی نیست تو تمیزی خدایی خیلی کثیفه اون دیگه چجوری توی ظرف چرب میشه چیزی ریخت اخه ایی
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2446 میشه خصوصی بگمم اره اشکالی نداره عزیزم دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2446 این دیگه وسواسی نیست تو تمیزی خدایی خیلی کثیفه اون دیگه چجوری توی ظرف چرب میشه چیزی ریخت اخه ایی تو پاشو پوست لواشکو جمع کن😂😂😂 دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2446 اسی الان سکته میکنه با تعریفامون اره واقعا تو شوکم دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
سمینبانو عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1517 بهانه ی خوبیه که خونه تمیزنکنیااا😂خب اگر وسواس نجسی و پاکی داری که باید اون نجسی رو برطرف کنی عزیزم ... وای نه اگه مثلا مبلا رو بگم بیان با دستگاه بشورن اون سره دستگاهشون که خیسه رو میکشه به همهههههه جای مبل و تازه همه جاااااای مبلا نجس میشه! آقا نیاد تاپیکام
کوکب_خانوم۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 2446 وای نه اگه مثلا مبلا رو بگم بیان با دستگاه بشورن اون سره دستگاهشون که خیسه رو میکشه به همهههههه جای ... یعنی در واقع فکر میکنی نجسی پخش شده دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم
سمینبانو عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1517 یعنی در واقع فکر میکنی نجسی پخش شده خب ببینید اگر یه قسمتی از یکی از مبلا نجس باشه و اون سره دستگاهشون که خیسه رو بکشن به همههههههه جای مبل و بقیه مبلا ، که خب همه جا نجس میشه بیشتر! آقا نیاد تاپیکام
نوره_خانم عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1994 یا خدا بابام بدترهمامانم قبلا خیلی اینجوری نبود، برای اینکه بابامو تحمل کنه، دیگه براش مهم نیستبهش گیر میدم، میگه من تمیزم، فعلا تو کثیفی اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹 حالت تهوع، همراه همیشگی من😒 پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴
awtih عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 1031 وای نه اگه مثلا مبلا رو بگم بیان با دستگاه بشورن اون سره دستگاهشون که خیسه رو میکشه به همهههههه جای ... اگه نجسیو قبول داری پس خدارم قبول داری توی همهجا میگن هیچوقت سخت نگیرید حتیییی خوندم که خون اگه کمتر از یک بند انگشت باشه پاکه کاملا میتونی زنگ بزنی به مرجع تقلیدا هرموقع شک کردی بپرسی اروم بشه ذهنت