2777
2789
عنوان

خیانتت

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 60 پست
جز این بار، از مادرت کارای غیراخلاقی دیگه ای هم دیدی باز ؟

اره اصلا انگار بابامو دوست نداره خب این کارا چیه میکنه کاشکی از‌ هم جدا میشدن بهتر بود فقد میگه بابام کار کنه بهش پول بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مامانت تذکر بده حتی اگه شده ناشناس بهش زنگ بزن بگو مدرک دارم میخوام به شوهرت نشون بدم بذار بترسه اگه ولش کنی توش غرق میشه بابات هم میفهمه آبرو ریزی میشه البته که من میگم حقشه که بدونه با کی داره زندگی میکنه ولی خب آینده شما هم خراب میشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
اره اصلا انگار بابامو دوست نداره خب این کارا چیه میکنه کاشکی از‌ هم جدا میشدن بهتر بود فقد میگه بابا ...

ولی خوشم میاد از زنای جسور

چی عینه من وابسته و  دلبسته همسر، ودرنهایت من تنها

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
اره اصلا انگار بابامو دوست نداره خب این کارا چیه میکنه کاشکی از‌ هم جدا میشدن بهتر بود فقد میگه بابا ...

خب تو خودت بنظرت اسیبی نمیبینی اگر جدا شن؟(هرچند گاهی اوقات نبودنشون کنار هم بهتر از بودنشونه برات)

چندسالته؟

میگم نکنه منظورش دوست دخترش بوده شما خبر نداری؟ که مریض شده بیمارستانه

نه بابا قشنگ دیدم میگه دوست پسر میخوام بعد میگه یکیو داشتم خیلی دوسش داشتم اونم منو دوست داشت ولی سرطان گرفته بیمارستانه

به مامانت تذکر بده حتی اگه شده ناشناس بهش زنگ بزن بگو مدرک دارم میخوام به شوهرت نشون بدم بذار بترسه ...

اره دیگه فردا به مامانم میگم خودشو جمع کنه بابا چیه بابام خیلی گناه داره

ولی خوشم میاد از زنای جسورچی عینه من وابسته و دلبسته همسر، ودرنهایت من تنها

خب مامانه منم باوشوهرش‌زندگی‌میکنه ولی فکرش جایه دیگست اینم وابسته یه مرده دیگست

خب تو خودت بنظرت اسیبی نمیبینی اگر جدا شن؟(هرچند گاهی اوقات نبودنشون کنار هم بهتر از بودنشونه برات)چ ...

اخه وقتی پیشه همن هم اصلا باهم خوب نیستن بابام باهاش خوبه ولی مامانم نه فقد موقه هایی که به مامانم پول میده باهاش خوبه من ۱۹