2777
2789
عنوان

وقتی کسی پدر مادر هم دوسش ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 27 پست
بله کاملا متوجهمولی بالاخره یکی باید به خودش بیاد و این زنجیره رو قطع کنه!وگرنه تا اخر عمرِ دنیا فقط ...

وقتی دو طرف میخوان بچسبن به خانواده خودشون اصلا ازدواج و بچه میخوان چکار خب همونجا بمونید یکی دیگرم بدبخت نکنید...

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
من کوچیک نیستم ۳۰ سالمهوقتی اهل خانواده نبودن اهل درک کردن نبودن بیخود میکنن بچه دار میشن

ببین 

اکثر ماهایی ک مامان باباهامون بچه های زمان جنگن همینیم 

این فرهنگ غالب کشور ما بوده ک بچه باید تو سری خور باشه محبت بین زن و شوهر نباید دیده بشه بچه باید واسه زندگیش فقققط ب حرف ما باشه 

بعضیامون چالشامون بیشتره بعضیامون کمتر 

تو ببین میخای نسل بعدیتو چجوری بسازی

تا ۳۰ سالگیت تحت تاثیر خونادت بودی 

از اینجا ب بعد میخوای دلتو و آیندتو زندگیتو ب کجا وصل کنی؟

تو فک کن من رفتم ی جایی شوهر کردم عرب نی انداخت 

دانشگاهمو عمدا زدم ی جا ک فامیل ب حالم گریه میکردن

اما من میدونم دارم با زندگیم چیکار میکنم

من دوری و دوستی رو انتخاب کردم اینجوری حال هممون خیلی بهتره 

من عزیزم 

اونا عزیزن 

ما هممون خیلی همو‌دوس داریم

چون دوریم 

چون من وابسته نیستم

چون اصن چشم انتظار محبت هیشکی دیگه نیستم

چون از ۱۸ سالگی ب خودم یاد دادم هر جا حالت بد بود حس نیاز ب محبت کردی چجوری شاد زندگی کنی و تا زمانی ک خودتو دوس نداشته باشی هیشکی دوستت نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امان از روزی که پدرمادر بچه ای رو به دنیا میارن که نمیتونن به اندازه ای که باید دوستش داشته باشن!اون ...

فقط شما درست درک کردین چی گفتم💔

بخدا قسم من فقط وسیله ای بودم که بگن مام میتونیم بچه دار شیم...

منم همین کارو کردم ولی بالاخره بعد چند سال با یه ترفندی برگردوندن منوولی من تموم میکنم این زندگیو با ...

نمیخوام شعار بدم ولی اینی که میگی اسمش جرات نیس 

ماشالا که سنت کم نیس بگو من دیگه بچه نیستم که برام تصمیم بگیرین یا قانعشون کن یا به حرفشون اهمیت نده و راه خودتو برو

ببین اکثر ماهایی ک مامان باباهامون بچه های زمان جنگن همینیم این فرهنگ غالب کشور ما بوده ک بچه باید ت ...

همه این راه هارو منم رفتم دورترین جا رفتم

ازدواجم کردم اونم تو زرد از آب دراومد 

بعد چند سال دور بودن با یه ترفندی برگردوندن منو

نه دوسم دارن نه میذارن گورمو گم کنم

فقط دلم مردن میخواد اینا فقط با مردن من حالشون خوب میشه چون کارشون با من تموم شده

فقط میخواستن به بقیه ثابت کنن میتونن بچه دار بشن

همه این راه هارو منم رفتم دورترین جا رفتمازدواجم کردم اونم تو زرد از آب دراومد بعد چند سال دور بودن ...

مردن تو هم اولین ضررش واسه خودته الان دوره زمنه عوض شده سعی کن مستقل شی و زندگی خودتو داشته باشی ب هر ترفندی 

کار پیدا کن پانسیون بگیر 

نذار برگردونن خب کار پیدا کن خودتو با کار مشغول کن

هر کاری کردم یه عیب و ایرادی ازش گرفتن

به بهونه مهاجرت هم چند وقته منو علاف کردن برگردوندن

هر کاری کردم یه عیب و ایرادی ازش گرفتنبه بهونه مهاجرت هم چند وقته منو علاف کردن برگردوندن

خب خواهر برنگرددددد چرا برمیگردی وقتی میبینی داری اذیت میشی به هیچ بهونه ای برنگرد

خب خواهر برنگرددددد چرا برمیگردی وقتی میبینی داری اذیت میشی به هیچ بهونه ای برنگرد

اون موقع که نمیدونستم.

آخه کسی که بعد این همه سال زندگی بجای اینکه فکر بهتر کردن زندگی خودش باشه همش فکر اینه دیگرانو بکوبه

اون سر دنیا میخواد چه گلی به سر من بزنه

صب تاشب مردمو میکوبن جای اینکه ایرادای خودشونو رفع کنن

اون موقع که نمیدونستم.آخه کسی که بعد این همه سال زندگی بجای اینکه فکر بهتر کردن زندگی خودش باشه همش ...

با حرفات میتونی منم به زندگی برگردونی خواهر🥲 سعی کن راهتو ازشون جدا کنی اگه تحمل دوریشونو داری