2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم شوهرم با زن مطلقه

707 بازدید | 39 پست

الان ب شوهرم گفتم فردامیرم مغازه فلانی یه چیزی میخوام بگیرم جا خورد گفت بیخود میکنی ازون نگیری شاید گرون بده بری یه مغازه دیگه

قضیه این بود ک شوهرم دیروز ساعت 8تک زنگ میزنه بهم

منم زنگ میزنم میگه اشتباهی زنگ زدم خواسم دوستمو بگیرم قطع کرد

لحنش یه جوری بود ک حس کردم داره دروغ میگه

من هیچوقت چکش نکردم اما یه حس بدی داشتم وقتی اومد گوشیشو چک کردم دیدم بعد و قبل تماس من هیچ تماسی دیروز صبح نبود.. شک کردم

رفت حموم شوهرم. اومدم همراه منو با شماره شوهرم نصب کردم. و ریز مکالماتشو نگاه کردم.. اون ساعت با یکی تماس گرفت 20ثانیه حرف زد. اما شماره رو از گوشیش پاک کرده.. دو شب قبلشم زنگ زده 14ثانیه حرف زده ساعت 10شب

من اومدم روگوشیم شماررو زدم یهو دیدم سیوه برام شماره یه زن مطلقه سن بالاس

چرا شوهرم شماره رو پاک کرده. اصا با اون خانم چکارداشت

ماهیچ تماسی بااون نداشتیم تا حالا و اشنامون نیست

فقط شمارشو چن سال پیش سیو کردم مادرم کارش داشت همیطوری رو گوشیم موند

فقط تماسایی ک شوهرم گرفته اومد تماسایی که باهاش گرفتن تو همراه من نمیاد

شک کردم ک نکنه باهم رابطه دارن. الانم ک اینو گفتم واکنششو ببینم ک گفت اونجا نری بیخود میکنی

از کجا بفهمم با هم چیکار داشتن

زنه سن مادرمو داره. چرا شوهرم تماسو از من مخفی میکنه

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه حس بدی 

چرا باید شوهر کنم با این حسابب

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊
شاید اون خانم داره تهدیدش میکنه وگرنه چرا گفته مغازه ش نرو؟

اگه تهدیدباشه هم براکسیه که یه کاری کرده درهرصورت اسی بایدشوهرشوزیرنظربگیره اسی ازاین دستگاه کوچیک هاکه قدفلشه بخربزارتوماشینش صداهاروضبط کن 

اگه سنش اونقدر بالاست چیز مهمی نیست. شاید کاری کمکی چیزی میخاسته خانمه.

خب میتونس شماررو پاک نکنه.اگه چیزی نبود پنهان نمیکرد

شهر ما که اسم نمیارم خیلی خودشونو آپدیت و روشنفکر میدونن متاهلا چندتاچندتادوستپسرودوستدختردارن

کجا زندگی میکنید

شهر ما که اسم نمیارم خیلی خودشونو آپدیت و روشنفکر میدونن متاهلا چندتاچندتادوستپسرودوستدختردارن

متاسفانه شهرماهم همین جوره انگشت شمارمرداادمن زن متاهل میشناسم  کلاباهمه هست ازجوون تاپیربددوره زمونه ای شده

اگه تهدیدباشه هم براکسیه که یه کاری کرده درهرصورت اسی بایدشوهرشوزیرنظربگیره اسی ازاین دستگاه کوچیک ه ...

از کجا باید بگیرم قیمتش چنده

میگم من الان چیزی نگم به شوهرم؟ 

اگه تهدیدباشه هم براکسیه که یه کاری کرده درهرصورت اسی بایدشوهرشوزیرنظربگیره اسی ازاین دستگاه کوچیک ه ...

خب خیلی ها هستن طرفوتهدیدمیکنن اگه کاری که میخوامونکنی به همه میگم بامن بودی ، خانمه مردهمسایه مونو تهدید میکرد منو ندیده بود اولش بهش میگفت به زنت میگم بامن ...داشتی آبروتو میبرم و... توحرفاشون فهمیدم آقاهه اصلا کاری نکرده بود 

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای