2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم شوهرم با زن مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 39 پست
خوب بگردتوخونه روهمه جاروبگردزیرمبل ها همه جااین دستگاه کوچیکه به راحتی یه جاپنهونش کرده

ببین اگه پیداش کردی احتمالاضایع بازی درنیاری ببری بزاری کف دستش سیاست داشته باش ایندفعه خوبشوپیش همه بگو😂😂😂🤣

متاسفانه شهرماهم همین جوره انگشت شمارمرداادمن زن متاهل میشناسم کلاباهمه هست ازجوون تاپیربددوره زمون ...

من یه دایی دارم مجرده خیلی ام سالم و پاک زندگی میکنه کلا کاری ام به کسی نداره یه بار روز دختر بود بهم گفت تو محل کارم تمام پسرا مجرد با زن ها رفیقن الان اینا هم از شوهر کادو میگیرن هم از این پسرا اصلا از این حرفا نمیزد ولی تعجب کرده بود میگف چرا خانما اینجوری شدن🤦🏻‍♀️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب بگردتوخونه روهمه جاروبگردزیرمبل ها همه جااین دستگاه کوچیکه به راحتی یه جاپنهونش کرده

تعریف از خودم نباشه خودم اخلاقم کلا خوبه دختر آرومی هستم ولخرجم نیستم خیلی رعایتش میکنم.خیلی ازم سرد شده همش فکر میکنم از این دستگاه کار گذاشته .... 

تعریف از خودم نباشه خودم اخلاقم کلا خوبه دختر آرومی هستم ولخرجم نیستم خیلی رعایتش میکنم.خیلی ازم سرد ...

شایدفشارکاری  مشکلی چیزی داره الان خداییش پول درآوردن خیلی سخته مرداذهنشون درگیره اون سردشده تومحبتتوبیشترکن پشت سرشم بدنگوحتی پیش خواهرت خودت دوست داری پشت توپیش خانوادش بدبگه زن مردوبالامیبره مردهم زنواگه میخوای به همسرت احترام بزارن بدشوهیج جانگو

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

خیلی ناراحت‌کننده است که این حس و شرایط برات پیش اومده. بی‌اعتمادی و شک در زندگی مشترک می‌تونه خیلی آسیب‌زننده باشه، اما باید به دقت و با احتیاط پیش بری تا بتونی تصمیم درستی بگیری. چند نکته برای بررسی و مدیریت شرایطت:

1. قبل از هر چیز آروم باش

الان توی شرایط احساسی شدیدی هستی و این می‌تونه روی قضاوتت تأثیر بذاره. بهتره قبل از هر اقدامی چند نفس عمیق بکشی و کمی به خودت فرصت بدی که آرامش پیدا کنی.

2. بررسی رفتارهای همسرت

رفتار عجیب همسرت (مثل پاک کردن تماس‌ها و منع کردن تو از رفتن به مغازه اون خانم) می‌تونه دلیلی برای شک باشه، اما همیشه باید به دلایل مختلف هم فکر کنی. شاید اون چیزی در مورد اون مغازه یا اون فرد می‌دونه که تو خبر نداری.

اگه این اولین بار نیست که رفتارش مشکوک به نظر می‌رسه، این می‌تونه به بی‌اعتمادی بیشتری منجر بشه.

3. صحبت صادقانه و مستقیم

به جای ادامه دادن چک کردن گوشی یا دنبال شواهد گشتن، بهتره رو در رو با همسرت حرف بزنی. اینطوری می‌تونی مستقیم بهش بگی که چه چیزی تو رو ناراحت کرده و چرا احساس بی‌اعتمادی می‌کنی. مثلاً:

> "من حس می‌کنم بین ما چیزی هست که داریم از هم مخفی می‌کنیم. دلم می‌خواد صادقانه با هم حرف بزنیم تا مشکلی اگه هست حل بشه."

4. پیگیر شواهد باش، ولی محتاطانه

اگر نمی‌تونی از شک و تردید دست برداری، شاید نیاز باشه اطلاعات بیشتری به دست بیاری، اما بهتره محتاط باشی و از برخوردهای مستقیم یا بحث‌هایی که به دعوا ختم می‌شه پرهیز کنی.

نکته‌ای که گفتی تماس‌هایی که با همسرت گرفتن در "همراه من" نمیاد، طبیعیه چون این سرویس فقط تماس‌های گرفته‌شده توسط شماره همسرت رو نشون می‌ده.

5. مرزهای شخصی و احترام

یادت باشه که هر رابطه‌ای به اعتماد نیاز داره. اگه اعتماد از بین بره، حتی اگه واقعاً چیزی هم نباشه، باز هم زندگی سخت می‌شه. بنابراین تلاش کن این موضوع رو با احترام و حفظ مرزها حل کنی.

6. کمک از مشاور

اگه نمی‌تونی به نتیجه روشنی برسی یا شرایط بدتر می‌شه، بهتره به یک مشاور خانواده مراجعه کنی تا با نگاه بی‌طرفانه راه‌حل مناسبی ارائه بده.

7. چند نشانه برای بررسی رابطه مشکوک

اگه بیشتر می‌خوای مطمئن بشی که مشکلی هست یا نه، به این رفتارها توجه کن:

تغییرات ناگهانی در رفتار.

تلاش زیاد برای مخفی کردن کارها.

بهانه‌های غیرمنطقی برای کارهای روزمره.

تصمیم‌گیری پایانی

توجه کن که گاهی شک می‌تونه از ذهنیت خودمون ناشی بشه و لزوماً همسر مقصر نیست. پس به جای قضاوت سریع، با آرامش سعی کن موضوع رو مدیریت کنی و اگر احساس کردی واقعاً مشکلی هست، دنبال راه‌حلی عملی باشی.

شایدفشارکاری مشکلی چیزی داره الان خداییش پول درآوردن خیلی سخته مرداذهنشون درگیره اون سردشده تومحبتت ...

من یه دختر دارم ...اون که بیکار رفیق باز بی مسئولیت دروغگو چطور بدشو پیش کسی نگم دردودل میکنم خالی میشم