2777
2789

هم کار شما بد بوده که با همسایه دعوا گرفتی و دادو بیداد کردین هم همسرتون بد حرف زدن مقصرن!!!بدترشو شما کردین که بیرونش کردین حالا یه حرفی میزدین قهر میکردین دیگه بیرون کردن خیلی زیادی یود بنظرم

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با هم دعوا زیاد داشتیم قبلا بعد این حرف دیگه برلم تموم شد دیدم اصلا نمیتونم تحملش کنم

عنوان تاپیک‌ها رو دیدم به نظرم به جای اینکه دعوا کنید برید پیش مشاور

🍷🌊You'll be the saddest part of me

هرگز حاظر نیستم حتا یک ثانیه جای آدم هایی باشم که خلاف سن و سال و قد و هیکلشون در سر عقل یک بچه ۵ ساله رو دارن 

همسرت با خودکار خط کشید شما هم بجای اینکه اجازه بدی جوهرش خشک بشه با انکشت روش کشید واقعا متاسفم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

میشه بپرسم بحث تو راهرو سر چی بوده؟

همسایه بالایی هر روز تو راه پله بیرون وایسادن بلند ببلند حرف میزنن و رو اعصابن منم خسته شدم کار هر روزشونه دو ساعت بود تو راه پله ها بودن درو باز کردم گعتم بسه دیگه برید تو خستم کردین زنه اومد منو بزنه و دعوا شد. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

کاری به دعوت با همسایت ندارم ولی کار شوهرت فوق العاده زشت و آخر بیشعوریش بوده ...مرد که احترام زنشو نگه داره تو جمع باعث سواستفاده ی بقیه میشه ...حق داری شوهرتو بیرون کنی منم جان بودم اول زنده و مردشو میاوردم جلو چشممش جلو همون همسایه ها بعد با اردنگی پرتش میکردم بیرون و تا زمانیکه جلو همونا نگه گوه خوردم راش نمی‌دادم خونه 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
سینه ت باز بود یعنی با چی رفته بودی؟آیا ی مردی از اونجا رد میشد و چشمش بهت می خوردبخاطر اینکه دیگران ...

تحقیر شدم جلو این همه ادم خیلی سخته درک کنبد میدونست حق با منه که اگه نبودم با،  باید حمایتم میکرد چون اون با کسی دعواش میشد من حمایتش میکردم این حمایت کا تو ذاتش نیست تازه جلو اون همه ادم خیلی بد تحقیرم کرد اینطوری همه میگن اییی ببین شوهرش چطوری باهاش حرف زد ابرومو برد. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

کار اقا خیلی بد بوده اگر واقعا هم همینجور بود میتونست با لحن بهتری صداش کنه و بگه بیا بالا 

ایشونم به غرورش برخورده چون جلو  همسایه ها بهش بی حرمتی  کرده

ولی کار شما هم اشتباه بوده بیرونش کردی  

تاپیک قبلیتو خوندمکار شوهرت خیلی خیلی اشتباه بودمنم متوجه نشدم چرا یه سری ها شمارو مقصر میدونن😐

اینجا یکی میگفت هرررر چی تعریف کنی یه عده میان میگن مقصر خودتی نمیدونم چرا تا حالا هر بلایی سرم اومده اخر مقصر خودمم اگه هم بیرونش کردم خوب کردم خیلی داشتم تحملش میکردم. دیگه این قضیه برام شوک بود گفتم خودمو میکشم مجبور شد بره. 

کاملا حق باهاته شوهرتم یاد میگیره ادم باشه حمایت کنه از زنش

هیچوقت یاد نمیگیره هیچوقت جلو خونوادش ازم حمایت نکرد این ادم اون ادمی که من دوست دارم نمیشه ولی کاش حداقل جلو اون زن دیگه اینو نمیگفت جلو کسی که باهاش دعوام بود وکلی ضایعشدم خوشحال شد طرف.