2777
2789
عنوان

چی جوابش رو بگم بیاید اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 51 پست
بهم گفت کات کنیمگفتم چرا نمیگی درستش کنیممن بخاطرت از خودمم گذشتم بعد برداشت اینو گفتبا اینکه قول دا ...

وای خدای من قصد ازدواج بوده بعد میگه کات کنیم؟؟؟

اونم سر دلیل درونگرایی 

بد باختی دختر 🙂💔

عشق ادمو احمق میکنه🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا چی بگم بهشدارم خودمو به آب و آتیش میزنم

این نمیخادت خواهر بنظرم خودتو کوچیک نکن الان هر چقدرم باهاش صحبت کنی و بخای قانعش کنی فایده ندارد فقط شخصیت خودتو واس این نیار پایین

وای خدای من قصد ازدواج بوده بعد میگه کات کنیم؟؟؟اونم سر دلیل درونگرایی بد باختی دختر 🙂💔

چی بگم بهش؟

دارم سکته میکنم از غصه

جدای از بحث رابطه من واقعا دوستش دارم

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...

خوب بابا وقتی برای اشنایی ویپدا کردن شناخت میرید تو رابطه چرا باهم رابطه فیزیکی دارید که بعدش اینجوری حس کنید ازتون سواستفاده شده؟ خوب طبیعی هست که وقتی یکیو میشناسی ممکنه از یه سری چیزاش خوشت نیاد.. اصلا هدف از شناخت همینه.. رابطه فیزیکی چرا برقرار میکنید

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خوب بابا وقتی برای اشنایی ویپدا کردن شناخت میرید تو رابطه چرا باهم رابطه فیزیکی دارید که بعدش اینجور ...

بله درسته

ولی وقتی کار از کار گذشته سرزنش کردن درست نیست

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...

کاش اینقدر واضح توضیح نمیدادییییی الان یسری از دوستانه گرامی گزارش میزنن تاپیکت میترکه🤌🏻🫠

گذشته ازاینا راجب تاپیکت باید بگم نباید بهش تن میدادی الان دیگه اون به خواستش رسیده و داره بهونه میاره

متاهل🩷🍃
واقعا چی بگم بهشدارم خودمو به آب و آتیش میزنم

بگو راستش منم بعد دیدن اندامت و انجام اون کار پشیمون شدم اصلا هیچی بلد نیستی ی عمر نمیتونم اینجوری بسازم و بسوزم مرسی خودت گفتی کات برو به سلامت🤣🤣