2777
2789
عنوان

چی جوابش رو بگم بیاید اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 51 پست
اگه درون گرایی درده این دردشه

منظورم اینه رک صحبت کن ببین میخواد رابطه رو تموم کنه 

توام حرفاتو بزن بگو مسخره آن نبودم تا الان رابطه رو کش دادی بعدشم خودت ترکش کن بگو نباشی از تو بهتراش هس به سلامت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورم اینه رک صحبت کن ببین میخواد رابطه رو تموم کنه توام حرفاتو بزن بگو مسخره آن نبودم تا الان رابط ...

ضعف نشون دادم دیگه این حرفا فایده نداره

بهم گفت اگه میتونی فراموشم کن

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...
بله درستهولی وقتی کار از کار گذشته سرزنش کردن درست نیست

من سرزنش نمیکنم.چون اصلا داشتن رابطه ج ن سی از نظر من خیلی مشکل بزرگی نیست اما وقتی الان ابن اتفاق افتاده تنها راحت اینه که تصمیمشو قبول کنی. ادامه دادن با کسی که نمیخواد باهات باشه فایده نداره. حتی اگه بخاطر اصرارت چن وقت باهات باشه بعد یه مدت دوباره همین بهانه گیریاش شروع میشه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
الان ده ماهاما از قبل می‌شناختیم همو

خدایی چطور دلت اومد با کسیکه انقدر تازه دوست شدین با خودت این کارو کنی؟

قشنگ معلومه از این لاشی‌های بزن دَر رو بوده.

حرومی کارشو کرده حالا یه بهونه الکی هم آورده کات؟؟ چیکار کردی با خودت دختر؟ چرا انقدر زود پا دادی اخه

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
خدایی چطور دلت اومد با کسیکه انقدر تازه دوست شدین با خودت این کارو کنی؟قشنگ معلومه از این لاشی‌های ب ...

حالم بده عزیزم واقعا مرده متحرک شدم 

این حرفا حالمو بدتر میکنه 

فقط من چی بگم بهش 

حالم بده عزیزم واقعا مرده متحرک شدم این حرفا حالمو بدتر میکنه فقط من چی بگم بهش

بهش بگو اتفاقا منم نشستم با خودم فکر کردم

به این نتیجه رسیدم که من چیزیو از دست ندادم 

تازع تجربه بزرگیم کسب کردم که به آدمای بی سر و پا زیادی بها ندم

من کلی اهداف مهم تر از ازدواج دارم و تصمیم دارم برم دنبال موقعیت های بهتر زندگیم و کلا اون رابطه کوفتیو تموم کن

متاهل🩷🍃

عصابم ریخت بهم من میرم اصلا بخابم توهم اینقدر حرص نخور برای این لاشی به درک که رابطه بوده عمرت و جوونیت مهمتره ببین چون اولین رابطه است حس بدی داری تا میتووووونی بشورش بعدم بلاکش کن اینو هرچقدم باهاش بحرفی وقتی بهونه میاره قرار نیست چیزی درست بشه

بهش بگو اتفاقا منم نشستم با خودم فکر کردمبه این نتیجه رسیدم که من چیزیو از دست ندادم تازع تجربه بزرگ ...

حس میکنم واقعا عقلم رو بلکل از دست دادم

هنوزم دارم اصرار میکنم براش

ضعف نشون دادم دیگه این حرفا فایده ندارهبهم گفت اگه میتونی فراموشم کن

خیلی جالبه چقد بعضی مرا بی غیرت شدن

بهش بگو فراموش کردن نَری که تو باشی خیلیم راحته هرچقدر ضعف داری نسبت بهش بازم خودتو نشکون مطمعن باش چیزی رو از دست بدی بهترینشو به دست میاری خدا بیخودی کسی رو از زندگیت بیرون نمیکنه بهترینی جاش میاد که دیوونه وار عاشقش میشی

حالم بده عزیزم واقعا مرده متحرک شدم این حرفا حالمو بدتر میکنه فقط من چی بگم بهش

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که بسوزونیش بلکه دلت یکم آروم بشه.به قول یکی از دوستان بگو راستش منم ازت خوشم نیومد.اول فک  کردم دوستت دارم،حالا میبینم یه احساس گذرا بوده و مخصوصا از اندام و اونجات فوق‌العاده زده شدم.فکر نکنم هیچ دختری بخواد با تو و اون بدنت بره توی رابطه.خیلی خوب شد که تو زودتر گفتی من روم نمیشد چطوری بگم که اصلا نمی‌خوامت.بعدم باید یه مدت روی خودت و دلت کار کنی تا آروم آروم خوب بشی عزیزم

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...