2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه زایمان طبیعی داشتین کمکم کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 80 پست
اگربازنشه سزارین میشی چرابترسی اتفاقا هیچی نمیفهمی

ولی بعدش نابود میشم از بعدش میترسم

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
من اصلادهانه رحمم بازنمیشدباامپول فشاربازشدوطبیعی زایمان کردم

دستت راستت رو سرم دعام کن منم باز بشم واقعا دلم‌نمیخواد سز کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پله بالا پایین کنپاهاتو بکوبمن بچه دومم بالا بود و ۲ فینگر با دردهای نامنظمبا پله نوردی هم دردام منظ ...

میشه توضیح بدی چند هفته شروع کردی؟؟چجوری پاهامو بکوبم متوجه نشدم 

و اینکه چند روز از پله نوردی استفاده کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه مجبوری سز شو دیگهترس ندارهمنم سر بچه اولم سزارین شدم بالاجبار یک سانت هم باز نشده بود

دکتر گفت کمکت میکنم طبیعی زایمان کنی میترسم اصلا باز نشم همون یسانت بمونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله تو رو خدا برام دعا کنین من خیلی وحشت دارم امشب یکم درد داشتم برا آن اس تی رفتم بیمارستان ا ...

وحشت نداره که نکران نباش

هروقت درد داشتی یا نوبت داشتی قشنگ برو یه دوش آب گرم بگیر.کیسه آب گرم هم با خودت ببر خیلی خوبه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
دکتر گفت کمکت میکنم طبیعی زایمان کنی میترسم اصلا باز نشم همون یسانت بمونم

اینطوری آماده نیستی پا نشی بری ورزش کن شیافی که گفتم رو بگیر استفاده کن ...تاپیک زایمان طبیعی رو سرچ کن بیاد قشنگ بخون برای وی بک بود فکر کنم

نگران نباش من کیسه‌ی آبم پاره شد تو شرایط شما بودم با آمپول فشار و یکمی نرمش که بهم دادن مشکل حل شد ...

چقدر خوب کاش منم اینجوری باشم ،آخه دکتر گفت لگنت خیلی خوبه فقط باز نشدم بیشتر یسانت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین من خودم ۹ساعت دردکشیدم یه سانت بازشدم فقط آخرم سزارین شدم .بهتر سزارین بشی تا کلی دردبکشی تازه ...

نه من هیچ مشکلی ندارم فقط یسانت بیشتر باز نشدم دعا کن باز بشم سزم نکنه دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از سزارین میترسی اونوقت از طبیعی نمیترسی من تجربه دوتاشو داشتم سزارین عالیه نسبت به طبیعی

شاید چون لاغری من چون خودم تپلم و کمرمم مشکل داره از سزارین میترسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر خوب کاش منم اینجوری باشم ،آخه دکتر گفت لگنت خیلی خوبه فقط باز نشدم بیشتر یسانت

توکلت به خدا باشه عزیزم انقدر خدا کمکت می‌کنه الآنم بخاطر فرزندآوری و این حرفا خیلی رسیدگی می‌کنن ان‌شاءالله زود و راحت و با سلامتی زایمان کنی و نی‌نی خوشگلتو بغل بگیری 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .