2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه زایمان طبیعی داشتین کمکم کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 79 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعی که تا ۴۱ وقت هست ۳۸.۳۹ مال سزه

خیلی خارش دارم شکمم هم گندست دکتر گفت کافیه دیگه 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
نگران نباش طول میکشه یکم باز شی من تا دو هفته دو فینگر بودم از پله بالا پایین برو خیلی موثره ولی چیز ...

خب من وقتی ندارم فرداشب باید برم بخوابم بیمارستان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخاطر خارش نرو خودت رو ببری زیر آمپول فشار و .... ' ورزش و پیاده روی اینا داشتی؟؟.. تاپیک زایمان طبیعی تو سایت هست راهکار داره کاش انجام میدادی ..شیاف گل مغربی بگیر بزن به پرینه و ....

واقعا از سزارین میترسی از اینکه پونصد سانت معدزت می‌خوام جر بخوری نمیترسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از هر دو مثل اسب میترسم ولی چون خودم تپلی بودم از قبل و گودی کمر و دیسک داشتم نمیخوام اون آمپول لعنتی ام تو کمرم بزنن از عوارض بعدش بیشتر میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نترس گلم کیسه آب را که پاره کنند دردات شروع میشه

ان شاالله تو رو خدا برام دعا کنین من خیلی وحشت دارم امشب یکم درد داشتم برا آن اس تی رفتم بیمارستان از ترس نمیتونستم با کادر بیمارستان خرف بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا سمت سزارین نرو لعنت به هرچی سزارین....خودم متاسفانه سزارین شدم اجباری البته با بهترین کادر و دکتر ولی طبیعی که خودت رو آماده کنی سگش میارزه...زودی نرو به بخیه و آمپول فشار بیفتی فقط ورزش کن پیاده روی پله ...یکم سرچ کن میاد چیکار کنی....سراچه اومده تو لگن؟