2777
2789
عنوان

وای نزدیک بود بیچاره بشم هنو شک م🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 24 پست
اینو باید مینوشتم تو اون تاپیک داع فوبیاتون چیه یادم نبود مثلا شوهرم یهو میگه کارتهای اصافی بانکی بو ...

ینی چی شوک میشی؟ من کارت رو اصلا گردن نمیگیزم آخرش میبینی تو کیف من پیدا شد 

البته گفتم که دست من نده گم بشه گردن نمیگیرم

ینی چی شوک میشی؟ من کارت رو اصلا گردن نمیگیزم آخرش میبینی تو کیف من پیدا شد البته گفتم که دست من نده ...

اره چون میدونم نمیدونم کجا گزاشتم الان دیگه یه کیف دستی بزرگ کنار گزاشتم هرچی دستم باشه میزارم تو اون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه عینکش دست توعه؟ خب اینا دیگه به خودت مربوط میشه

عینکشو اصلا نمیزنه  که همونجور خریده گزاشته کنار میخواست ببره دکتر ببینه بخاطر گواهینامه رانندگیش که دوباره باید بره دکتر چشم 

نه خودش واقعا ادم منطمیه تحمل بی نطمی نداره 

میدونی چون بار اول با عصبانیت شدید همسرم روبرو شدم اینطور شدم

تو هم زود استرس میگیری 

من اینو هم اگه پیدا نمیشد گردن نمیگرفتم🤣

دعوامون میشد ولی تهش میگفتم خودت نگه میداشتی 

چرا میدی دست من؟

مگه عینکش دست توعه؟ خب اینا دیگه به خودت مربوط میشه

عینکشو اصلا نمیزنه  که همونجور خریده گزاشته کنار میخواست ببره دکتر ببینه بخاطر گواهینامه رانندگیش که دوباره باید بره دکتر چشم 

نه خودش واقعا ادم منطمیه تحمل بی نطمی نداره 

عینکشو اصلا نمیزنه که همونجور خریده گزاشته کنار میخواست ببره دکتر ببینه بخاطر گواهینامه رانندگیش که ...

خب بذار این وسایل رو خودش برداره 

که بعدش استرس نگیر 

اصلا حجم چیزایی که تو برمیداری رو کم کن 

بیشتر بده خودش 

مخصوصا کارت بانکی و مدارک و اینا