2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 99 پست
میتونی بگی اخلاقیاتش چی بود؟

اول پرخاشگر بود بعد کم کم فحاشی رو شروع کرد بعد دیگه خجالت روی خانواده زنشو نمیکرد به اونام همه چی میگفت حتی چاقو کشی هم داشته ...همین موردی که تو داشتی .

بعدشم کتک کاری میکرد .بعد یه مدت با دخالتای ننش زنشو با بدختی طلاق داد ولی نمیدونی چه بدبختی هایی کشید با یه بچه برگشت خونه باباش، تو خدا بهترین راهو نشونت داده ولش کن شاید یه مدت اذیت بشی ولی میارزه به اینکه یه عمر اذیت بشب

ببخشید ها گ و ه خورده همچین نگات کنن تا آتیش بگیره آدمی که واقعا پشیمون باشه دیگه این حرفارونمیزنه پ ...

حتما میخواد مهریه نگیره

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقن همینم منو ترسونده براهمینم تضمین خاستم ازش اما نداد

اگه براش مهم بود میداد مطمئن باش برگردی بارها این کارشو تکرار میکنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خوب یعنی ممکنه یازم کارشو تکرار کنه اگه روت چاقو کشید میخوای چیکار کنی؟؟؟؟ 😐یا از خونه پرتت کرد بیر ...

میگ میام مشاوره درمان میکنم خودمو

سرهمین حاضر شدم ک فرصت بدم

اما اینجا نینی سایت خیلی راحت ادمو قضاوت میکنن میگن تو سازش نداشتی نتونسی باهاش رفیق شی بکشیش سمت خودت 

درسته منم ایراداتی دارم حاضر جوابم

اما حقم اینا نبود

عزیزم ار کسی خودش میدونه چکار کرده اون فضولیش به من و دیگران نیومده بعدم دوست گرامی گفتم فکراتو بکن ...

اسی اومده نظر خواسته مام نسبت به حرفایی که میزنه نطرمونو کفتیم مگه رفتیم تو زندگیش سرک کشیدیم که فصول بشیم اصلا خگحرف زدن بلد نیستی پس نزن چقد حال بهم زن حرف میزنی ...ریپ نزن نمیخونم بدرود

ببین چه ادم عوصیه کثافت داره تحقیرتم میکنه چیه این بیشعور عوصی رو دوست داری والا ادم تو خونه مدرش تا ...

مشاورمم کف بعش گف نکران این نباش الا مطلقه بودن عادی شده روزمین نمیمونه

عزیزم ار کسی خودش میدونه چکار کرده اون فضولیش به من و دیگران نیومده بعدم دوست گرامی گفتم فکراتو بکن ...

این ادم ب مادرشم فوش میده ناموسی ظرف سمتش پرت میکته

با زن داداششم سابقشو داشته

فقط بامن اینمدلی نیست

یسریا میگن توی همین نینی سایت ک تو مقصری سازش نداشتی رفیق نشدی باهاش ک بکشیش سمت خودتاصلا تمیدونن ب ...

اونا یه عده بچن دارن بزرگ بزرگ حدگر۴ میزنن اصلا حالیشون نیس ونخونده تز میدن اهمیت نده با خانوادت وبزرگتر خودتو تصمیم بگیرین خودتون بهتر میدونین اون جه جانوریه

ببخشید ها گ و ه خورده همچین نگات کنن تا آتیش بگیره آدمی که واقعا پشیمون باشه دیگه این حرفارونمیزنه پ ...

مشاورمم گف گف نگران نباش الا مطلقه بودن عادیه روزمین نمیمونه نترس

مشاورمم کف بعش گف نکران این نباش الا مطلقه بودن عادی شده روزمین نمیمونه

اره بابا درضم تو عقدی از شناسنامتم میتونی اسم نحسشو پاک کنی دوباره هم ازدواج میکنی اونم بره گو ه خوریش برسه بسوزه

اول پرخاشگر بود بعد کم کم فحاشی رو شروع کرد بعد دیگه خجالت روی خانواده زنشو نمیکرد به اونام همه چی م ...

دقیقن مشابه من

اما قضاوت واس همه راحته

میگن زنه نساخت!!!میتونس درستش کنه نکرد

سیاست نداش

من خودم قبول دارم خاضر جوابم

اما کم بهش محبت نکردم از جونم واسش گذاشتم اما همیشه طرف اینواون بود