2777
2789
عنوان

چشم زخم از نوع حسادیش بیاید تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 86 پست

ببین واقعیت داره ب طور کامل...

چون که  برای خودم  خیلی زیاد پیش میاد علنا    چشم میخوریم  حتی  به رومون  میگن  از  کجا آوردین؟؟؟

و خیلی موردها ک نمیخام   زباااد توضیح بدم..‌

و اینکه    والا   خودمم  یبار  کی از اعشصای  خونواده ی درجه یکه خودمو  بدونهههه    هیچ  حسادتی چشم زدم    انگار  فهمیدیم ک   ب حسادته نبود  چون واقعا  حسادتش نمیکردم  اما چشمم شور بود براش

وای من اعتقاد دارم من یه سالنی میرفتم برای ناخنم 

انقد ازم تعریف میکردم چقدخوشگلی وکیوتی هربار 

بعدم می اومدم خونه حال بدی داشتم همش تاچند روزهای بدمیشد شوهرم با تخم مرغ برام نظرمیگرفت اسم اونادرمی اومد

دیگه نمیرم اونجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه افسردگی گرفتم حتی میخواستم از همسرم جدا بشم خیلی سخته بود شاید باورت نشه چندین سونو رفتم گف ...

عزیز دلم خواستی بیا خصوصی حرف بزنیم یکمی درد و دل کنی اگه دوست داشتی من هم وکیلم هم روانشناسی خوندم 

عزیزم اینهمه آدم تجربه دارن دارن میگن هست تو قرآن هم داریم آیه ازش شما از خودت فتفا میدی؟

من اگه بخوام برای هر چیزی نگران چشم خوردن باشم دیگه نمیتونم زندگی کنم شایدم وجود داره اما من باورش ندارم

ببین مثلا این همه سلبریتی همه ی  داشته هاشون مردم میبینن اگه بخوان چشم بخورن که همشون معلول شده بودن

ببین مثلا زن دیدود بکهام یا زن رونالود هیچی کم ندارن اگه چشم وجود داشت ورا اینا چشم نمیخورن؟

منو شوهرم یه ماهه دعوای شدید داریم بعد دوتا استوری که گزاشتم یعنی همش تو دلم گفتم من گوه بخورم دیگه ...

دور از جون خوشگلم وای میفهمم چی میگی من نمیدونم چرا آدما اینقد بخیل و تنگ نظر شدن من که از ترس اینستامو پاک کردم گفتم یه بَلا ملایی میگیرتم 

من شنیدم چشم زخم شتر رو در دیگ میکنه ، مَرد رو در گور ... فقط تو چشم کسی نکنید چیزیو ...انقدر زندگیا سخت شده ملت به یه چیزایی حسادت میکنن ک شما فکرشم نمیکنین ... یه بنده خدایی میگفت با دوستامون جمع شدیم دورهم ، شوهر ایشون خیلی بی تفاوته گفت اومدم تی بگِ چاییمو دربیارم همسر اون دوستم نلبکی چسبوند به استکانم که نریزه ! گفت از اون روز من همش حسرت میخورم چه شوهرِ خوبی داره ! اینو گفتم بدونین بعضیا در این حدم به چشمشون میاد وای به حال بیشترش

اره بشدت اعتقاد دارم و تا دلت بخواد واسم پیش اومدهاسپند هرروز فراموش نکن،پیش هیچکس از زندگیت و خوشیا ...

همین کارو انجام میدم ولی مثلا یه جا میرم خیلی میترسم همش سعی میکنم تو دید نباشم به خدا اون روز یه شال خریدم از ترس سرم نکردم چون یهو چشماشون میخواد از حدقه در بیاد بعدش یا من بیخودی ۱ هفته سردرد میگیرم یا تهوع بیخودی یا بی رمق میشم 

بخدا هست ۱۰ شهریور جنین ۴ ماهم که سالم بود همه چیز نرمال سقط شد هر می میدید وای چقدر شکمت بزرگ یا دو ...

الهی بگردم برای نینیت🥺 ایشالله مجدد باردار شدی دیگه سعی کن جایی نری و اینکه همش آیت الکرسی بخون و اسپندو تخم نرغ بشکون

همین کارو انجام میدم ولی مثلا یه جا میرم خیلی میترسم همش سعی میکنم تو دید نباشم به خدا اون روز یه شا ...

کاملا میفهمم چی میگی.،دقیقا تو‌همچین شرایطی بودیم ولی با کمرنگ کردن روابطمون دیگه امارمونو ندارن کجا میریم میایم چی میخریم و‌چی میپوشیم...عزیزم کلا ی سری چشمگیرن زود میان تو چشم..شماهم ازون دسته هستید