2777
2789
عنوان

چشم زخم از نوع حسادیش بیاید تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 87 پست

اره به شدت اعتقاد دارم حتی تو قرآن هم آمده

درمانش

سوره بقره رو کامل در روز با صدای بلند بخون سختته بزار صوتش تو خونه پخش بشه به مدت دوماه

هر سحر جادو جن چشم نظر و .... ازت دور میشه 

بهت قول قول میدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزار بارنمونه ش چند روز پیشیکی اومد خونمون فقط نشسته بود و چشم میتابوند تو‌خونه زندگیم همه چیزمو نگا ...

بعدش که مهمون می‌ره یه اسپند به اسم همون مهمون دود کن نمک و کندر بریز داخلش صدقه بده هیچی نمیشه. 

وقتی یعقوب نبی ب پسراش میگه از در های مختلف مصر وارد بشین همه از یه در نرین چشم میخورین 

جدی بگیر تو قرآن اومده 

حرز امام حواد بگیر همراهت باشه علاوه بر گفته های بچه ها 

این از سحر و جادو چشم نظر امانت میذه

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

سلام عزیزم.سوره ی ناس و فلق رو زیاد بخون.هر وقت احساس کردی مورد چشم زخم قرار گرفتی دستاتو باز کن ۳ ب ...

سلام به روی ماهت همشونو انجام میدم والا ولی در امان نیستم خواهر 🥲

اره بشدت اعتقاد دارم و تا دلت بخواد واسم پیش اومده

اسپند هرروز فراموش نکن،پیش هیچکس از زندگیت و خوشیات و‌کاری ک میخوای انجام بدی حرف نزن،تا میتونی رابطتو‌کم کن باهاشون استوری و اینام نزار ،.کلی بهت بگم چراغ خاموش برو جلو 

بله وجود داره پس اینقدر داشته هاتونو جلو دیگران به نمایش نزارید

والا من تو یه مهمونی ساده ام برم با گونی ام برم یهو یکی میگه گونیتو از کجا گرفتی؟ خوشا به حالت که گونی داری 

بخدا هست ۱۰ شهریور جنین ۴ ماهم که سالم بود همه چیز نرمال سقط شد هر می میدید وای چقدر شکمت بزرگ یا دوقلو داری بچت جنسیتش اینه چقدر .........خیلی حرفایی دیگه یا بگن بچت چقدر ناز چقدر تپل فرداش شروع میشه تب استفراغ 

دو قلو حاملگی پر ریسک حساب میشه تو رو خدا بذار کنار این افکار مگه باچشم ادم بچه اش سقط میشه.

حديثي از امام صادق(ع) به شرح زير هست: صَفْوَانَ جَمَّالِ از امام صَّادِقِ(ع) نقل كرده كه فرمود : لَوْ نُبِشَ لَكُمْ عَنِ الْقُبُورِ لَرَأَيْتُمْ أَنَّ أَكْثَرَ مَوْتَاهُمْ بِالْعَيْنِ لِأَنَّ الْعَيْنَ حَقٌّ أَلَا إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ ص قَالَ الْعَيْنُ حَقٌّ فَمَنْ أَعْجَبَهُ مِنْ أَخِيهِ شَيْ‏ءٌ فَلْيَذْكُرِ اللَّهَ فِي ذَلِكَ فَإِنَّهُ إِذَا ذَكَرَ اللَّهَ لَمْ يَضُرَّهُ‏(1)

اگر گورها را بشكافند خواهيد ديد كه بيشتر مرده‏هاى شما براى چشم زدن مردند، زيرا اثر چشم درست است بدان كه رسول خدا (ص)فرمود: چشم اثر دارد و هر كه خوشش آيد از چيزى كه برادرش دارد بايد در باره آن خدا را بياد آورد، كه با ياد خدازيانى بدان نرساند.

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
من اصلا بهش باور ندارم . فکر میکنم شمام زیادی روش حساسی مردم انقد گرفتارن کی وقت داره زندگی شمارو چش ...

عزیزم اینهمه آدم تجربه دارن دارن میگن هست تو قرآن هم داریم آیه ازش شما از خودت فتفا میدی؟