2777
2789

خانوما یه موضوعی خیلی ذهنمو درگیر خودش کرده شماها به چشم زخم اعتقاد دارید؟ یعنی شده مثلا جایی رفتید یهو بعدش مریض بشید یا مشکلات براتون پیش بیاد یا یهو با شوهرتون خانواده دعاواتون بشه بعد بفهمید از چشم زخم بوده؟ اون روز یه خانومی تعریف میکرد میگفت من اصلا تو این ۲۹ سال سنم به چشم اعتقاد نداشتم تا اینکه با شوهرم یه استوری گذاشتم بعدش چنان دعوایی کردیم که سابقه نداشته و من جمع کردم رفتم خونه ی مامانم اینا 

برای خودمم پیش اومده من باشگاه میرم از هیکلم یه استوری گذاشتم ۶ ماهه همش مریضم بیخودی هرچی ام دکتر میرم میگن سالمی ۱ جفت جوراب بخرم فک و فامیل و دوست آشنا میخوان بترکن  هی میگن وای کی خریدی؟ چجوری خریدی؟ برای ماام میخری؟جوری که یهو سردرد میگیرم یا بیخودی معدم میریزه بهم  راهکارش چیه در امان باشیم؟ تورو خدا بیاید در موردش حرف بزنیم 🥺🙏🏼

خرافات

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دخترم..

🤦🏻‍♀️ متاسفانه یکم شیرین زبونه زود چشم میخوره خونمون😅😅

راه حلش یه تخم مرغه میشکنیم خوب میشه...

اسفند و صدقه 

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

هزار بار

نمونه ش چند روز پیش

یکی اومد خونمون فقط نشسته بود و چشم میتابوند تو‌خونه زندگیم 

همه چیزمو نگاه کرد 

بعد گفت با اینکه بچه داری خیلی مرتبی و فلان

از اونروز تا حالا بچه م مریض شد و انقدر اذیت شد و انقدر همه چیزو کثیف کرد دارو نمیخوره خیلی شدید استفراغ میکنه یعنی یه آب خوش از گلوم پایین نرفته

سلام عزیزم.سوره ی ناس و فلق رو زیاد بخون.هر وقت احساس کردی مورد چشم زخم قرار گرفتی دستاتو باز کن ۳ بار این ایه رو بخون ماشاالله لا قوه الا به الله العلی العظیم (لا حول رو نداره) و دست بکش به صورتت.من خودم کلاس های اعتقادی میرم و استادم درجه یکه.این راهکار ایشونه

داشته هاتونو تو چشم نکنین چشم نمیخورین

والا ۱ بار این کارو کردم جدا از بحث استوری تو دید عموم هم همینم یهو فک و فامیل میگن از کجا آوردی مثلا این شالو خریدی؟ یا چه میدونم خوب غذا میخوریاااااا