2777
2789
عنوان

ادرار سوختگی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 60 پست
با آی بشور و خوب یا پارچه نخی خشکش بکندرست خوشک نکردن هم باعث عرق سوز شدن میشهروزی چند باز مدفوع میک ...

اره عزیزم اتفاقا دندونش داره در میادد گاهی بیتابی میکنه دست تو دهنش میکنه و چیزهای سیلیکونی رو محکم میکشه به دندون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هروقت نوشابه میخوردم پسرم میسوخت الانم ازپوشک گرفتم ولی بازنوشابه میخوره میسوزه به چیزی حساسیت دا ...

نکشابه هم نمبخورم،،من چنن بار بزنم براش خوب ک بشه نمیزنم از کرمهای خودش میزنم براش

نه شیر خشک میدمعللامت دختر من دفع خلطی بود و هرازگاهی سوختگی مقعد

رفلاکس نداشت؟ چندوقتشه بچتون؟ اسم شیرخشک چیه؟

بچه منم فقط دفع بلغم داره و رفلاکس ی مدت خوب شد ک من فقط برنج و مرغ می‌خوردم و سیب  خیلی سخته رژیم می‌خوام شیرخشک بدم شما چندتا شیرخشک عوض کردی تا نتیجه دیدی ؟ اگرشروع کنم چندروز صبر کنم تا ببینم سازگاری داشته یانه؟الان بچه من ۶ ماهشه

بببین بنطرم واقع بین باش اینا برای دل اروم کردن مامانا میگن وگرنه ۶ماه سوختگی ک به هیچ کرمی جواب نده ...

یه ماهه اونطور شده

قبلا هم مثلا ‌۴ ماهه بود یکم اونطوری میشد اما خوب میشد

در هر صورت دکترم میبرم

رفلاکس نداشت؟ چندوقتشه بچتون؟ اسم شیرخشک چیه؟بچه منم فقط دفع بلغم داره و رفلاکس ی مدت خوب شد ک من فق ...

دختر من الان یک سالشع 

چون رژیم سخت بود من بهش شیر دادم اول پپتی دادم ک نساخت دفعش بلعم بود بعد دکتر نامه داد از سازمان عدا دارو بهم شیر خشک خارجی دادن ک از ۶ماهگی تاالن دارم همونو میدم 

یک ماه ح اقل باید بدی تا بببینی میسازه بانه

فقط یادت باشه هرچی میخوای شروع کنی باید تست بگیری

تا از شیر مطمین نشدی عدا کمکی نده

دختر من الان یک سالشع چون رژیم سخت بود من بهش شیر دادم اول پپتی دادم ک نساخت دفعش بلعم بود بعد دکتر ...

چجوری تست بگیرم؟

الان پوره سیب‌زمینی و هویج بهش‌میسازه میدم اونو بدم اشکال نداره ک موقع تست شیر؟

چجوری تست بگیرم؟الان پوره سیب‌زمینی و هویج بهش‌میسازه میدم اونو بدم اشکال نداره ک موقع تست شیر؟

۵ روز مثلا مرع بده چیز جدید ندهاوکی بود بعدش ی چیز دیگه بده

نه چیزایی ک میسازه میتونی بدی

ولی اگ میتونی شیر خودتو بده چون الان شیر خیلی کمیاب شده سخت پیدا میشه

هر چی ب بچت بسازه خودتم میخوری 

۵ روز مثلا مرع بده چیز جدید ندهاوکی بود بعدش ی چیز دیگه بدهنه چیزایی ک میسازه میتونی بدیولی اگ میتون ...

بخدا خیلی سخته خودمم مشکل گوارشی دارم رفتم دکترم بعد۶ ماه ک وقت کردم گفت چرا ب این روز افتادی از بس ک لاغرشدم😭😭دکترا هم همینو میگن ک شیرخودتوبده بهم شیرخشک معرفی نمیکنن

بخدا خیلی سخته خودمم مشکل گوارشی دارم رفتم دکترم بعد۶ ماه ک وقت کردم گفت چرا ب این روز افتادی از بس ...

چون کمبود شیر خشکه منم میخوام زودتر از شیر بگیرم چون هرماه میگن نیست و وارد نشده و ازین چیزا

۵ روز مثلا مرع بده چیز جدید ندهاوکی بود بعدش ی چیز دیگه بدهنه چیزایی ک میسازه میتونی بدیولی اگ میتون ...

شیرخشک بدم بهش ی ماه باید بدم تاببینم علائم برطرف شده یانه؟؟؟یعنی باید ی ماه صبر کنم اگر نساخت ی‌چیز دگ امتحان کنم؟ تومنی ک شیرخشک امتحان میکنم غذا کمکی امتحان نکنم؟