2777
2789
عنوان

ادرار سوختگی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 60 پست
معجزع میکنه یبار بزن قیمتی هم نداره ۹۰تومنه جاریم بم داد

از اینم زدم،،جاریم برای پسرش میزنه،،،به نظرم مشکلی داره وگرنه این همه کرم رو من امتحان کردم😭

دلم برا دخترم میسوزهـ

سوززش واقعا بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اینم زدم،،جاریم برای پسرش میزنه،،،به نظرم مشکلی داره وگرنه این همه کرم رو من امتحان کردم😭دلم برا ...

یکی دوبار بزن بشورشبا صابون بعد با سشوار خشکش کن قشنگ بزار یکم هوا بهوره بعد بزن و ببندش زود ج میذه

نولا خواب عالی و همه چی خوبه،،فقط حس میکنم،،چون بچه رونو ایناش تپله،،بعد پوشکم مبکنم و بیشتر اوقات ب ...

بببین بنطرم واقع بین باش اینا برای دل اروم کردن مامانا میگن وگرنه ۶ماه سوختگی ک به هیچ کرمی جواب نده دلیلش اینا نیست

بچتو ببر دکتر و پیگیری کن.

وگرنه همه بچه ها مدام بغلن

با آی بشور و خوب یا پارچه نخی خشکش بکن

درست خوشک نکردن هم باعث عرق سوز شدن میشه

روزی چند باز مدفوع میکنه؟

وقتی مدفوع کرد سریع برو بشور

احتمالا آب دندونشه و کم کم بخاد دندونش در بیاد

پسر منم گاهی اینجوری میگه

اگه بتونی گاهی پوشکش نکنی و زیرش چیزی پهن بکنی تا هوای آزاد به بدنش بخوره عالی یه شلوار پاش کن وقتی خیس کرد ببر بشورش و خشک کن کالاندولا بزن و پوشک بکن

یکی دوبار بزن بشورشبا صابون بعد با سشوار خشکش کن قشنگ بزار یکم هوا بهوره بعد بزن و ببندش زود ج میذه

اگر همراه سوختگیش دونه هم میزنه حالت جوش قارچ گرفته باید کالاندولا و یه کلتریمازول قاطی کنی بزنی بچم کوچیک بود چون کاملا خشک نمیشد میبستم رطوبت داشت اینجور میشد دکتر گفت باسشوار خشک کن بزار کمی عوا بخوره بعد اینارو بزن ببند 

من یبار دخترم ب شدت سوخته بود هر چی کرم میزدم هیچ تاثیری نداشت 

دیگه خاستم ببرم دکتر ک گفتم نکنه قارچ گرفته باشه 

پماد کلوتریمازول و پماد تریامسینولون رو با هم قاطی کردم زدم براش یه روزه پوستش صاف شد 

ولی تریامسینولون رو کم میزدم چون کورتون داره کم قاطی میکردم