2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم بهم تهمت دزدی میزنه

505 بازدید | 37 پست

قبلا ی قاشق تکی خیلی عادی داشتیم ک شوهرم میگف این سنگین خوشم نمیاد یبار بابام امد بااون قاشق غذاخورد گف بااین قاشق بهم چسبید منم گفتم ببرش .شوهرم بعد مدتها رف دید اونو خونه مامانم امد بهم گف چرا مال منو پخش پلا میکنی همیشه هم بهم شک داره فک میکنه دزدم چون خودش دستش کجه .الانم ی ملاقه کوچک مامانم داشت داد ب دخترم یمدت اوردیم دخترم بااون غذامیخورد دوباره دخترم برد خونه مامانم اونو .امشب میگه من قبلا ی ملاقه داشتم....همون ملاقه ک مال مامانمو بودو میگف گفتم ن ما نداشیم گف چرا داشتیم میدونم .همیشه همینه فک میکنه گوشت مرغ پیاز گوجه ...میدم ب خانوادم .واقعا خستم کرده۶ساله بریدم دیگ از دست تهمتاش .تاخانوادم میان هی زنگ میزنه کی میرن دیگ پای خانوادمو ب خونم بسته مارو اسیر خودش  کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد و چه به اون کارا حساب قاشق ملاقه داره میکنه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

مگه اون خونه فقط خونه اون و اون وسایل فقط وسایل اونه؟

همه ی اونا برای تو هم هست

اگر کاری باهاشون بکنی هم دزدی محسوب نمیشه چون مال خودته

ولی یبار بشین منطقی باهاش حرف بزن

بگو این خونه زندگی فقط مال تو نیست مال منم هست پس دلیلی نداره بخوام از خونه زندگی خودم و بچم بِکَنَم و به کس دیگه ای بدم .

اره کثافت

کولی بازی دربیار بزار ازت بترسه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده