2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم بهم تهمت دزدی میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 37 پست
برادرش اینجور بود زنش جداشد رف

ارثیه پس.

خانوادگی رچانی و بد بینن

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در اصل همسرشون باید بره مشاوره نه ایشون

قطعا همسرشون نمیره

اول خودشون باید برن تا مشاور بهشون یاد بده چجوری همسرشونو راضی کنن که بیاد مشاوره

اگر هم راضی نشد که بره مشاور یه سری رفتارها اموزش میده برای تعدیل رفتارهای همسرشون

پدر منم اینجوریه...بیچاره مادرم حتی اجازه ندارم یه ۵تومنی به گدا بده اگر بده میگه کل خانه ام جمع کردی دادی...همین الآنم هی ۱بار میگه فلان ژاکت منو دادی به داماد ما ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نمدونم مرغ تو یخچال بوده به کی چیکار کردی ...حتی تو غذا میگه رون مرغ تو خوردی نمی‌دونم این مرغ بزرگ بوده چرا الان کوچیک بوده اووووو...خدا به مادرم صبر بده دیوانه شده از دستش ...مادرم حتی تلویزیون روشن نمیکنه از ترسش میاد خونه ما فیلم میبینه..حتی پول دارو هم بهش نمیده..از دستی برق خاموش می‌کنه...دمپایی مامانم اگر جلو در باشه با پاش می‌زنه پرت می‌کنه...در صورتی ک مادرم هیچ‌کار نکرده همه حتی همه عمه هام عموهام همه طرف مادرمن...اینقدر هم مامانم مظلوم....یه سال اصلا دندون ندارم بهش نمیده بره یه دندون مصنوعی بذاره بدبخت نون هم نمیتونه بخوره ...منم دستم خالیه...یکی دوتا نیست...اینقدر متنفرم از این مردها....وقتی نیست برمیگرده خونه حتی سطل اشغال نگاه می‌کنه مامانم یا هرکی چی خورده چی‌کم شده زیاد شده....،🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 اصلا قابل گفتن نیست ....اینجور مردها زیادن و زندگی باهاشون بینهایت سخته

حالا من دو دست چاقو هامون توی سطل زباله رفته ب مرور قاطی آشغالا و من از شوهرم میپرسم اینا چیشدن تو بردی گم کردی😂😂 اینا ب کنار لوازم خونه جهاز دختره ب مرد ربطی نداره بعدن بخره هم باز زیاد فرقی نداره و اینک واسه خودت درامد درست کن سرکار برو و دست پیش بگیر تو بگو ب خانوادت میبخشی و پول میدی منم همینو میگم ولی خب واقعیت داره دروغ نیس ماهی راحت ۸ تومن فقط ب مادرش میده با داداشاش شریک ولی میدن قطعی

قطعا همسرشون نمیرهاول خودشون باید برن تا مشاور بهشون یاد بده چجوری همسرشونو راضی کنن که بیاد مشاورها ...

ایشون اگه پول به مشاور بده بود برا یه قاشق دعوا راه نمینداخت بعد انتظار داری پول بده خانوم بره مشاوره