2777
2789
این واقعا درآمد داره؟ هزینه اولیه چقدره؟

بستگی داری بخوای از چی شروع کنی

معمولا انقدر الان فیلمای اموزشی خوب و دوره های رایگان خوب توی اینستا و یوتیوب زیاد شده که لازم نیست کلاسی شرکت کنی و برای اموزش هزینه ببینه

ولی اینم در نظر داشته باش که صبوری زیادی میخواد

چون ممکنه ی چیزی رو ده ها بار خراب کنی و مجبور شی دوباره درست کنی تا نتیجه ی دلخواهتو بگیری

از طرفی باید روی کارت سماجت داشته باشی

یعنی خسته نشی بگی ای بابا هرچقدرم درست میکنم خراب میشه پس استعداد ندارم و ... .

شیرینی پزی استعداد نمیخواد

علاقه+صبوری و کلی تمرین و سماجت میخواد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منی که چند سال کیک و.. درست میکردم میگه اصلا خوب نیست چون به استرس‌ نمیارزه.

و منم به عنوان کسی که چندین ساله دارم درست میکنم میگم خیلی صبوری لازم داره:)

و خیلی کار ارامش بخشیه و اصلا استرسی نداره

فقط ی مقدار کثیف کاری داره

که اونم بخاطر علاقه ای که دارم برام شیرین بنظر میرسه

درآمد داره ولی باید فکر بعدش کنی که کمر درد و اعصابت ضعیف بشه. مواد اولیه بستگی داره کدام کارشو میخو ...

اعصابم ‌که الانم شدیدا ضعیفه ولی خیلی دوس دارم 

مثلا کدومش بهتره ؟ شما تجربه داری؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

درآمد داره ولی باید فکر بعدش کنی که کمر درد و اعصابت ضعیف بشه. مواد اولیه بستگی داره کدام کارشو میخو ...

چندین ساله دارم انجام میدم نه کمر درد دارم و نه اعصابم مشکلی پیدا کرده

و چه بسا افسردگی ام داشتم که با مشغول شدن بهش احساس میکنم فروکش کرد🙂‍↕️

بستگی داری بخوای از چی شروع کنیمعمولا انقدر الان فیلمای اموزشی خوب و دوره های رایگان خوب توی اینستا ...

علاقه خیلی دارم 

آره از بابت یادگیری مشکلی نیست 

اما چی بهتره شیرینی یا کیک؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

شما الان چی درست میکنید؟

من روی یه چیز زوم نکردم

تقریبا دوره ی همه جور کیک و شیرینی ای دیدم

از کیکای تولد گرفته تا نونای محلی مثل کماج

یا حتی این شیرینیای ترند فعلی مثل ماکارون و موچی

یا شیرینیای دیگه مثل لطیفه ، باقلوا ، نون خامه ای، یا حتی ناپلئونی

و خداروشکر توی همشم به نتیجه ی دلخواهم رسیدم🥰

اعصابم ‌که الانم شدیدا ضعیفه ولی خیلی دوس دارم مثلا کدومش بهتره ؟ شما تجربه داری؟

موچی الان خیلی ترند شده و دردسر و کثیفیش کمه. 

ولی باید ببینی علاقه داری یا نه من نداشتم. 

شکلات درآمدش خدایی خوب بود و کار راحتی بود. 

کیک تولد مواد اولیه هی گروت میشه مشتریها طرح مختلفی میخوان باید هرچی در بیاری هی بدی مواد بخری. و استرس اینکه پسندشون باشه داری 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
اعصابم ‌که الانم شدیدا ضعیفه ولی خیلی دوس دارم مثلا کدومش بهتره ؟ شما تجربه داری؟

بنظرم اگر بخوای اول از درست کردن کیکای تولد شروع کنی خیلی عالیه و پر درامد تر.

همینطور میتونی برای خودت و خونوادتم با ی هزینه ی کمتر کیک تولد درست کنی

البته اینم بگم که وقتی میگم هزینه ی کمتر منظورم خیلی کمتر نیست چون بالاخره موادی که قراره براش بخری هم قیمت بالایی داره به نسبت و یچیزی حدود همین کیکای بیرونی درمیاد .

ولی از طرفی هم سالم تره ، هم میدونی دقیقا محتویاتش چیه و از خوردنش اطمینان داری ، هم اینکه واقعا بهت اعتمادبه نفس میده وقتی بعد از چند بار خراب شدن کارت نتیجه ی دلخواهتو میگیری

و از طرفی الان تعداد سفارشات کیکای تولد خیلی بیشتر از انواع کیک و شیرینیای دیگست

برای همین میگم از اینی که رایج تره شروع کن

من روی یه چیز زوم نکردمتقریبا دوره ی همه جور کیک و شیرینی ای دیدماز کیکای تولد گرفته تا نونای محلی م ...

خداروشکر. 

من توی کیک لواشکی علاقمو پیدا کردم و راضیم. درسته الان وضع فروش کم شده ولی برگردم باز همین انتخاب می‌کنم. 

الان شما کیک تولد چند میدید؟ 

موچی الان خیلی ترند شده و دردسر و کثیفیش کمه. ولی باید ببینی علاقه داری یا نه من نداشتم. شکلات درآمد ...

بله عزیزم من متوجه شدم شما علاقه نداشتی به اینکار

و اون کمر درد، ضعف اعصاب و تحمل نکردن کرکثیفیِ بعد از کار همش بخاطر علاقه نداشتنه

برای همین اولین صحبتام حتما تاکید کردم که علاقه خیلی مهمه.

بنظرم اگر بخوای اول از درست کردن کیکای تولد شروع کنی خیلی عالیه و پر درامد تر.همینطور میتونی برای خو ...

الان مثل قبل نیست که همه بتونن کیک تولد خانگی بخرن میخرن نه زیاد

مردم میگن میریم از بیرون می‌خریم ارزونتر خانگی هست. ولی نمیدونم بزرگترین اشتباه دارن میکنن. 

خداروشکر. من توی کیک لواشکی علاقمو پیدا کردم و راضیم. درسته الان وضع فروش کم شده ولی برگردم باز همین ...

بستگی به وزن و سبک و طرحی که مشتری بخواد داره

و بستگی به اینکه چه فیلینگی مدنظرشون باشه

مثلا برای فیلینگ کیک فقط موز بخواد 

یا موز و گردو

یا هم موز هم گردو و هم شکلات چیپسی 

و و و ....