2777
2789
عنوان

با مردی که نمیزاره زنش از خونه بره بیرون باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرش پارانوییدیِ و باید درمان بشه

تمام زنای خانواده اش آزادن 

خودشم جوونه و اینطوزی نیست بگیم پیره و ذهنشم عقب مونده اش 

ولی فقط با زن خودش اینطوری رفتار میکنه 

زنشم آدم درستیه 

هیچ اشتباهی تا حالا نکرده 

همین که تا الانم دووم آورده عجیبه 

دقیقا منم الان تو همین شرایطم دو ساله ازدواج کردم ولی حق ندارم برم مغازه تنهایی یا تنهایی جایی برم خ ...

دست خودشون نیست، خدا شفا شون بده انشالله..

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

همسرسابقم اینجوری بود. از رفتن به بیرون خودمم میترسیدم .یه کاری باهم کرده بود که جرعت نداشتم نگاه کن ...

چجوری تونستی جدا بشی

این بیچاره برا دیدن مادر و پدر خودشم باید جواب پس بده 

خانواده شم پشتش نیستن 

خدا حفظتون کنه واسه هم عزیزم ، من ماهی میشه چند ماه جز خونه پدرم از هونه بیرون نرفتم ولی خودش شبام ب ...

ممنون عزیزم الهی خدا به کار شما هم گشایش بندازه

دیگه نگو اشکم داره درمیاد 

ببین اینطور آدما رو یه دفعه نمیشه جلوشون دربیای خصوصا وقتی پشتوانه نداری ، راهش اینه کم‌کم عادتش بدی ماهیانه رو بکن ۲۵ روز بعد ۲۰ روز یکبار تا برسونی به هفتگی 

بیرون هم اول از دم در شروع کن مثلاً به بهانه زباله گذاشتن یا هرچیز موجهی بعد فراتر برو 

فقط مداومت داشته باش و اعتمادشو جلب کن 

سخته زمان می‌بره ولی میشه 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
شوهر منم همینه اینا مریضن بخدا...انگار قراره منو بیرون بخورن

خب آدم تا آخر چجوری اینارو تحمل بکنه 

خیلی دلم میسوزه 💔 چرا همچین آدمایی باید وجود داشته باشن که زندگی یکیو راحت به گند بکشن  

چجوری تونستی جدا بشیاین بیچاره برا دیدن مادر و پدر خودشم باید جواب پس بده خانواده شم پشتش نیستن

علت دعوا و جدا چی من ربطی به بد دلیش نداشت ،بخاطر دعوای دیگه ای بود😅 

ولی خب سسب خیر شد و راحت شدم..

.

مشکلش چیه؟.باهاش حرف بزن.

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

میدونی عزیزم یه سری مسائل فوق العاده مهمن و باید قبل بچه دار شدن حل بشنقصدم سرزنش نیست اما الان با ب ...

دقیقا درست میگی

با این زندگی داغونی که ساختن نمیفهمم چرا قبول کرده بچه داشته باشن 

مسئول خراب شدن زندگی اون بچه بیچاره ام هست 

عجب صبری داره از حق طبیعیش داره محروم میشه این کار نه انسانیه نه قانونی نه شرعی من زایمان کردم نمی‌ت ...

همه میدونن اینو 

ولی کسی زورش به این مرتیکه نمیرسه 

میگه زنمه دلم میخواد 

چند دفعه شدید دعوا کردن قول میدن به هم خوب باشن و کنار بیان باز دوباره میرن سر خونه زندگیشون روز از نو 

منم زندگیم اینجوری با کلی بدیای دیگه فقط دو هفته یکبار خونه پدرم میرم کهوهمونم بارهادخواسته جلومو بگ ...

🥺💔واقعا ناراحت میشم کاش نسل این مردا به بدترین شکل ممکن منقرض بشه 

خدا لعنتشون کنه 

از اول نمیبایست همچین مرد شکاکیو انتخاب میکردی

شناخت کافی نداشتن و عجله کردن برا ازدواج 

بعدم مرده اصلا نشون نمیداد اخلاقای بدشو 

یجورایی گولشو خوردن 

کاش این اشتباهو نمیکردن