2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خرید خونشو با کارت من کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 28 پست
عادتشه الان که پدرشوهرم فوت شده زنده هم که بود با اینکه وضع مالیش ده برابر بهتر از ماعه هرچی خوراکی ...

کاری نمیشه کرد مگر اینکه پولت رونکنی 

یا کارت همسرت دایم خالی  کنی

یا همش لکی بدهی داریم ناله کنی

البته بستگی داره چقدر این رفتارش داره بهت آسیب میرنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عادتشه الان که پدرشوهرم فوت شده زنده هم که بود با اینکه وضع مالیش ده برابر بهتر از ماعه هرچی خوراکی ...

خب فکر کردی برای چی پسر دوست دارن ؟ برای همینه دیگه ...میخوان دوروز دیگه هرچی خواستن و شوهرشون نخرید یکی باشه براشون بخره...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب فکر کردی برای چی پسر دوست دارن ؟ برای همینه دیگه ...میخوان دوروز دیگه هرچی خواستن و شوهرشون نخرید ...

اره والا شوهرم و داداشاش کلا براش جهاز خریدن وسیله خونشو نو کردن باز اونا مجرردن .شوهرم از بس خرجشون کرده خودش سی سالش شده هیچی نداره صفر صفره حتی پول پیش خونمونم من دادم 

اللهم عجل لولیک الفرج

یه صلوات میفرستی برای اینکه منو عشقم به هم برسیم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

اللهم عجل لولیک الفرج

یه صلوات میفرستی برای اینکه منو عشقم به هم برسیم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

اره والا شوهرم و داداشاش کلا براش جهاز خریدن وسیله خونشو نو کردن باز اونا مجرردن .شوهرم از بس خرجشون ...

خب همین دیگه از بچهاشون مثل چی سواستفاده میکنن تازه جالبیش اینه اینجور بچها بیشتر قدر شناسن و دائم تو ذهنشون میگن پدرومادر ما فرشته ان😑 مقصر خودتی باید ی ریال از پولهاتو بهش ندی و براش خرج بتراشی و بکنیش زیر قرض و بدهی تا جرئت نکنه خرج اضافه بکنه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

تجربه میشه برات 

دیگه برا بچه کوچیک بقیه خرید نکنی

هر وقت دهن باز کردن کارتتو خواستن بگو " یه لحظه یه سری ب کیف ت بزن بعد بگو ای وای کارتم همرام نیس"🙃

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷