2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 40 پست
۵ تا خوردی ۷ تا بزن🤣😐چرا میشینید تماشا میکنید

آخه زور مردا بیشتره

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون کتک بزنه ما پشیمون بشیم؟الان مگه دوره کتک زدنه؟

بعضی مردا خوب عصبانی بشن دست بزن دارند

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

اصلا ادمی نیستم که در برابر هر مشکلی اسم جدایی رو بیارم 

اماااا کتک خوردن بدون شک طلاق 

پدرم یا داداشام تو این ۳۱سال زندگیم یککککک بار فقط صداشون رو نبردن بالا 

اینکه حتی یک بار با صدای بلند باهام صحبت نکردن نهایت احترام بوده برام 

حالا یکی بیاد بزنننه؟!عمرا بمونم 

پدرمم به همسرم گفت اولین بار که دیدش 

گفت سر دخترم داد هم نزن چون بهم بگه مطمعن باش سر یک صدا بلند کردن حامیش هستم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
تو موقعیتش قرارنگرفتنم نمیتونم تصورش کنم شاید فقط بغض کنم بخاطر زندگیم چیزی نگم شاید

آخی عزیزم

بعضی مردا خوب عصبانی بشن دست بزن دارند

غلط میکنن 

مرد نیستن اینا 

حیوونن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
اگه زورت نرسه چی؟

میرسه اینقدر وحشی هستم ک ب جنون برسم زورم ب بابامم میرسه شوهر ک جای خود دارد.

تواین ده سال فقط و فقط ی بار زد توگوشم گوشوارم شکست هیییییچی نگفتم بعد دودقیقه فک کرد زد تموم شد اروم نشسته بود چنااااااان زدم در گوشش کل خونه صداداد زنگ زد ب بابام ک دخترت منو زده بابام گفت زدی خوردی این شد اون شد دیگه هییییی۰وقت دست روم بلند نکردهیچوقت

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
هر بار میاد عذرخواهی می‌کنه که دیگه تکرار نمیشه ولی .....منم دیگه کنار آمدم گاهی از خودم بدم میاد

زیاد زدتت؟

یه صلوات میفرستی برای اینکه منو عشقم به هم برسیم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

میرسه اینقدر وحشی هستم ک ب جنون برسم زورم ب بابامم میرسه شوهر ک جای خود دارد.تواین ده سال فقط و فقط ...

عجب شیرزنی هستی ها !

اره خیلی

طفلی

میرسه اینقدر وحشی هستم ک ب جنون برسم زورم ب بابامم میرسه شوهر ک جای خود دارد.تواین ده سال فقط و فقط ...

دمت گرررررررم 

ولی همون موقع همسرت اروم

نشسته بوده که تونستی بزنی

تو حین دعوا نمیشه 🥲من ی

بارموهاشو کشیدم بلنده موهاش😂😂