2777
2789
عنوان

عمه ام لباس یه بچه یتیم رو از چنگش در آورد 🥲🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 70 پست
عمو کوچیکم نمیذاره بیاد میگه این همبازی منه ببریدش میمیرم وگرنه مامانم میگه من دلم دوباره بزرگ کردن ...

پس حالا که عموت نمیزاره ، بگو مثل کوه پشتش باشه مزارع اب تو دلش تموم بخوره 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
عموت ارثی نداشته ؟عمت شعور نداره خدا عقلش بده مادر دختر عموت ازدواج کرده؟

عموم نه متاسفانه وضع مالی خوبی نداشت 

اخرای عمرش هم بیمه نبود حقوقی نموند برا دختر عموم 

عقل و شعور و شخصیت و هویت و فرهنگ اصلا هیچی نداره 

اره مامانش ازدواج کرده بچه هم داره هیچوقت بهش سر نزده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا من بابام براش لباس و خوراکی و همیشه تمام وسایل مدرسه رو میخره فقط داداشم تصادف کرد منم دارم جهی ...

خدا برکت بده به مال بابات

قضیه امشب رو بگو بهش که جلوی خواهر نادونشو بگیزه

خدا یه عقلی هم  بده به عمه ات و هدایتش کنه

آه یتیم آخر گریبانشو میگیره

پس حالا که عموت نمیزاره ، بگو مثل کوه پشتش باشه مزارع اب تو دلش تموم بخوره

عمو کوچیکم چطور بگم 

در حدی این دوتا همدیگه رو دوست دارن و با هم رابطه شون خوبه آدم میگه این دوتا خواهر برادرن 

عموم می‌گفت کارام درست شده میخوام برم سر کار نمیذارم آب تو دلش تکون بخوره

خدا برکت بده به مال باباتقضیه امشب رو بگو بهش که جلوی خواهر نادونشو بگیزهخدا یه عقلی هم بده به عمه ...

مرسی عزیزم 

بابام وظیفه شه این کارا هیچوقت از رو لطف نیست همیشه میگه من هر کاری کنم وظیفه مه 

به بابام فردا صبح که خواست بره سر کار میگم تا جمعش کنه این زنیکه بی شخصیت رو 

خودمم بیشتر سر میزنم به دختر عموم دیگه 

عمو کوچیکم چطور بگم در حدی این دوتا همدیگه رو دوست دارن و با هم رابطه شون خوبه آدم میگه این دوتا خوا ...

😍😍😍آخ الهی عاقبت بخیر بشه عموتتتت ...چه عموی خوبیبییییی

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
طفلک کبابم کردی

امید وارم همسر خوبی 

شغل خوبی 

رشته دانشگاهی خوبی 

در آینده دوستان خوبی 

خانواده همسر خوبی گیرش بیوفته 

کاش خدا بدونه تا اینجا برای این بنده کم گذاشته برای بعد دیگه هواشو داشته باشه

عموم نه متاسفانه وضع مالی خوبی نداشت اخرای عمرش هم بیمه نبود حقوقی نموند برا دختر عموم عقل و شعور و ...

خدا رحمتش کنه 🖤

عجب مادری... 

دخترعموت دو طرف یتیمه  نه پدر نه مادر 

خدا حفظتون کنه عزیزم واقعا إلهی دست به خاک می‌زنید طلا بشه 

خوبه شماها هستید 🥰😍

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خدا رحمتش کنه 🖤عجب مادری... دخترعموت دو طرف یتیمه نه پدر نه مادر خدا حفظتون کنه عزیزم واقعا إلهی د ...

کاش تا روزی که به جایگاه خوبی برسه و آرامش داشته باشه ما زنده باشیم 🙂

ممنونم عزیزم