2777
2789
عنوان

خانوما نیاز به راهنمایی فوری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست

اللهم عجل لولیک الفرج

یه صلوات میفرستی برای اینکه منو عشقم به هم برسیم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعااا؟خیلی عالیه که واقعا این یه استعداده میتونی کمکم کنی ؟بالاخره با اینجور آدما صحبت کردی و گفت ...

افسردگی علتهای مختلف داره از عمل جراحی گرفته تا مریضیه جسمی،سواستفاده جنسی،خیانته همسر،سقط جنین،رابطه نامشروع ،عمل جراحی که مستقیما تعادل بدن رو به هم می‌ریزد مثل در آوردن رحم،عمل گواتر،کلیه همه اینا باعث افسردگی میشه

دو یا سه سال پیش بود۴۵ روز رفتم خونه مادربزرگم و تنها بودم(روستا بود)خیلی با خودم فکر کردم یه مشکلیم ...

مشکل بزرگی که دوست من داره دقیقا همین مشکلات خانوادگی هست کل روح و روانش شده استرس و مشکلات خانوادگی که داره 

دقیقا دوست من مثل شما از پسری که خیلی دوسش داشت جدا شد با اینکه پسره خیلییی دوسش داشت 

دوست من حقیقتا یه بار با خودش خلوت کرد من نمیدونستم بهش زنگ زدم جواب نداد رفتم جلو در خونش اینقدر آیفون زدم که جواب داد وقتی رفتم داخل دیدم دستش خونیه داشت با چاقو دستشو خط مینداخت 

واقعا شما خیلی شجاع و قوی بودید که تونستید در مقابل مشکلاتتون مقاومت کنید 

کمکش کن ببین مشکلش چیه

به خدا چندین ماهه دارم باهاش حرف میزنم ولی تنها چیزی که دستگیرم شده اینه که مشکلات خانوادگی که داشته الان خیلی شدید تر شده 

باهاش که حرف میزنم بحثو میکشه به یه سمت دیگه

افسردگی علتهای مختلف داره از عمل جراحی گرفته تا مریضیه جسمی،سواستفاده جنسی،خیانته همسر،سقط جنین،رابط ...

تا حالا عمل کرده و مشکلات جسمی هم داشته ولی برمیگرده به چند سال پیش الان تقریبا یک ساله افتاده توی این فکر خودکشی و اینجور چیزا

یعنی ممکنه مال اون عمل ها باشه ولی همیشه استرس خیلی شدید داره به حدی که همیشه کف دستش خیس عرقه

مشکل بزرگی که دوست من داره دقیقا همین مشکلات خانوادگی هست کل روح و روانش شده استرس و مشکلات خانوادگی ...

میدونی عزیزدلم اون باید خودش اراده کنه

تو داستان افسردگی و خودکشی برای من هیچکس نتونست یه کمک عالی باشه تا وقتی که خودم دیدم روال هر روزم فایده نداره

دیدم خانواده و شرایطم همینه

یا باید بمیرم تا راحت شم

یا اونقدر قوی و مقاوم و مستقل شم که بتونم از خانوادم دور شدم

معجزه ای که برام رخ داد این بود که وقتی داشتم فکر رفتن رو میکردم خانوادم مشکلاتشون رو حل کردن

اما دقیقا دوست صمیمیم برعکسه

از پارسال فکر خودکشی و اینارو گذاشته کنار

ولی دنبال اینه یجوری مستقل شه بره

جالبه حتی موفق شد تو کنکور شهر دیگه قبول شه هاا

باز رفتن براش انتقالی گرفتن اوردنش ولی خب بازم دنبال فرصته

یا مهاجرت یا شغل خوب هرچییی

دوست شما باید یه انگیزه برا جنگیدن داشته باشه

دنبال توجهه بلهچون گذشتن از زندگی ساده نیست.درخواست توجه هم ساده نیستاون رد چاقو حتی اگه برا جلب توج ...

اره از این دید واقعا غمگینه💔امیدوارم خدا کمکش کنه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

یعنی من نمیتونم کمکش کنم ؟آخه توجهم بهش میشه ولی کلا به فکر اینجور چیزاست خیلی یا قبلا کمتر گریه میک ...

واقعا نمیدونم ولی خب کاش بتونی ترغیبش کنی بره پیش تراپیست

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام