2777
2789
عنوان

بحث با شوهر بخاطر کارای مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 61 پست
❤️منظور بدی ندارم اما بچه ها متوجه میشن خودت دلت بیشتر از همه اشوبه اما از این به بعد ببین میتونی پی ...

اره عزیزم کلا پیش خودمن

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اونا هم پدربزرگ مادربزرگشن شوهرت راس میگه ،بعدم در مورد بچگی شوهرت پسر منم ۳۶۰۰گرم بود یه هفته ...

حتما ی چیزایی دیدم ک دوست نداشتم بچم بمونه دیگه

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…
اهااا اصلا اجازه نده عزیزم گریه نکن خیلی محکم وایسا بگو بچم بدقلقه دوس ندارم اذیتتون کنه پیش خودم با ...

مسئله اینکه بچه پیش مامان استارتر هست

یعنی استارتر  به مادرشوهرشگفته بچه رو  ببرین بزارین پیش مامان من

❤Che khobe ke daramet
الان ک خوابیده ولی ناراحت شده میگه اوناهم پدربزرگ مادربزرگشن . اصلا منو درک نمیکنه توی این قضیه

ب نظرم بی انصافیه شوهرت حق داره ناراحت بشه همونطور که تو ب پر مادرت باور داری اونم پدرمادر خودش رو باور داره هر دو مادربزرگ بچه هستن من جات بودم اینکار رو نمیکردم اگه بچه هات پسرن ب این فکر کن تو هم روزی جای مادر شوهرت هستی 

درست و غلطش رو نمیدونم اما منم بودم همین کارو میکردم میکردم حتما یه چیزی میدونی که گفتی برگردونن بچه رو دختر من الان ۷سالشه بازم نمیزارم بمونه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
دوست نداشتم شب بچمو نگه دارن

کارت به هیچ وجه اشتباه نبوده مسئولیت مراقبت و تربیت بچه بامادرشونه شما باید تصمیم بگیری کجاباشن به ناراحت شدن شوهرت یاهرکسی دیگه اهمیت نده باید دراین موردخاصرباید با دیسیپلین شماکناربیان 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
حتما ی چیزایی دیدم ک دوست نداشتم بچم بمونه دیگه

عزیزم حالا دیگه سعی کن از دل  شوهرت دربیاری بگو از دوری بچم ناراحت بودم خیلی استرس داشتم چون به مامان سفارش کرده بودم و مامانم دیگه میدونستم بچه چه عادت‌هایی داره برای همین دوست داشتم که بره دوباره پیش مامانم و گرنه که اونام خیلی مراقبش بودن ولی خوب من از شدت استرس دوری این طوری راحت تر بودم 

شما این طوری بگو شاید کمی همسرتون آروم بگیره

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏