2777
2789

به تازگی دست به یه کار آزاد زدم ...

اجاره و پول برقم ماهی ۲۰ تومن در میاد (ملکی که اجاره کردم تجاریه)

(کلی هم هزینه دکور و پارتیشن و کولر و تجهیزات... کردم)

به لطف خدا و تلاش خودم، تونستم توی ماه سوم، پول کرایه رو در بیارم.

امشب که به مادرم گفتم تونستم پول کرایه رو در بیارم، نه تنها ذوق نکرد، بلکه بهم گفت کِی هزینه هایی که برای دکور کردی جبران میشه؟ 

بهم گفت سال بعد صاحب ملک پول اجاره و رهن رو بیشتر میکنه، چجور پول رهن و اجاره سال بعد رو جور میکنی؟ تو که هر چی در میاری باید بدی کرایه 

بهم گفت کارمندی بهتره، بهش گفتم یه کارمند ماهی ۱۵ در میاره، من ماهی ۲۰ اجاره میدم! بهم گفت اون هر چی در میاره میره تو جیبش، تو هر چی در میاری باید بدی اجاره و هزینه تجهیزات و ملزومات کنی 

بهم گفت تهش شکسته، قرار داد که تموم شد باید جمع کنی!

خیلی دلم شکست بچه ها، چون این روزا دارم سخت تلاش میکنم و تونستم ماه سوم هزینه اجاره رو خودم در بیارم اما اینجور حرفایی بهم میزنن :)

حق دارن؟ 

۶ ام آذر ماه ۴۰۳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نباید حرف دیگران حتی مادر یا پدر انقدر روی تصمیماتت تاثیر بذاره خودت مرکز زندگی خودت باش اگه میدونی مسیرت درسته و جای پیشرفت داره به خودت اعتماد داشته باش و پای خودت وایسا 

مشکل از خودته وقتی کاری رو شروع کردی چرا دوره میفتی نظر بقیه رو بگیری ؟ الان که مغاره داری و کارمند نیستی پس سفت بچسب به کارت که بتونی شغلتو حفظ کنی 

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞

خانواده ایرانی همینن حتی اگ ایلان‌ماسک بشی معقتدن کارمندی خوبه

ولی کارت درسته با همین فرمون جلو برو

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام