2777
2789

دلسوز خوش قلب ولی امان از اون روزی که کسی از چشمم بیفته😂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا یه حالتی در وجود آبانیا هست که کمتر کسی درکشون میکنه. هرچقدرم میرن از خودشون دفاع کنن بیشتر انگار دور باطل هست برای همین من خیلی وقته دیگه سعی در اثبات خودم نمیکنم.

بقول مولانا: هرکسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من

من ۳۰ آبان .لجبازو یک دنده کینه ای انتقامجو بسیار رک تعداد دوستان کم ظاهر خنثی از درون پریشون ظاهرو باطن یکی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

جذاب و مغرور چی ، ؟ میخوام ببینم طالع بینی درست یا غلط🤣

جذاب که اصلا نیست داغونه ولی خب عزت نفسش غوغااااا برپا میکنه و خودش رو میپسنده😄 ، مغرور نیست از کسی خوشش بیاد خیلیییی خاکی و خودمونی میشه 

ک همه نگاها سمتمونه دیگ 😆

آره 😄

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
بابا بخدا اسممون بد در رفته آره درسته مغرور و لجباز هستیم اما عوضش خیلی مهربون و بامعرفتیم وووووووحم ...

اره حمایتگر و موافقم🤝🏻

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من